Віктор Розовий став редактором «Ліги Сміху. Волонтерський десант 4»
Віктор Розовий став редактором «Ліги Сміху. Волонтерський десант 4»

Віктор Розовий став редактором «Ліги Сміху. Волонтерський десант 4»

Військовий та гуморист продовжує свою реабілітацію після важкого поранення на фронті. Лікарі відзначають позитивний вплив участі в шоу на його відновлення.

На телеканалі ТЕТ 1 листопада о 20:00 стартує новий сезон «Ліги Сміху. Волонтерський десант 4». Військовий, чемпіон «Ліги Сміху» та лідер команди «Загорецька Людмила Степанівна» Віктор Розовий повернувся до проєкту після важкого поранення на фронті як редактор четвертого спецсезону. Про це повідомила пресслужба ТЕТ.

Віктор Розовий працює з командами як редактор і допомагає відшліфовувати жарти для телеефіру.

«Це велика честь для мене. Я люблю “Лігу Сміху” і завжди хочу бути корисним, давати максимум, щоб допомогти командам. Мені завжди подобалося саме писати жарти, тому редакторство дуже подобається. Але у всіх ролях я хвилювався, щоб не було, я завжди хвилююся», — сказав Віктор Розовий у коментарі для «Ближче до зірок».

Віктор Розовий став редактором «Ліги Сміху. Волонтерський десант 4» - Фото 1

Креативний продюсер «Ліги сміху» Андрій Чивурін розповів, що запросив Віктора Розового на відбірковий тур четвертого «Волонтерського десанту» як глядача, але згодом запропонував йому приєднатися до редакторської команди.

«Я як редактор з досвідом скажу, що не почув від Віті жодного зайвого зауваження до команд. Він дуже хороший редактор. І сподіваюся, що все це допоможе йому якомога швидше повернутися до звичайного життя», — поділився Андрій Чивурін.

За словами лікарів Віктора Розового, інтеграція у звичне життя вже зараз є однією з важливих складових його реабілітації. Фахівці відвідують зйомки разом з гумористом і помічають позитивний вплив на його відновлення.

У березні 2024 року Віктор Розовий отримав тяжке осколкове поранення голови. 

Фото: «Ґрунт Медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Источник материала
loader