В Криму знову лунали потужні вибухи: атаковані Джанкой та Сімферополь
В Криму знову лунали потужні вибухи: атаковані Джанкой та Сімферополь

В Криму знову лунали потужні вибухи: атаковані Джанкой та Сімферополь

В Криму знову лунали потужні вибухи: атаковані Джанкой та Сімферополь - Фото 1

Російські окупанти заявили про атаку балістичними ракетами по Криму, було чутно численні вибухи.

Вночі 28 жовтня у тимчасово окупованому росіянами Криму було дуже гучно. Місцеві мешканці активно повідомляли про вибухи у кількох районах півострова, де розташовані військові об’єкти російських окупантів. Під атакою опинилися Джанкойський та Красногвардійський райони.

Як повідомив моніторинговий канал “Кримський вітер”, у Джанкойському районі нарахували не менше 20 вибухів, в тому числі точно були прильоти. Не менше восьми вибухів було чутно мешканцям Красногвардійського району.

“У Джанкої та районі чули до 20 вибухів. Повідомляють про можливий приліт біля Джанкоя, точної інформації наразі немає. У Сімферопольському та Червоногвардійському районі, у селищі Гвардійське та Сімферополі (район аеропорту) було чути до 8 вибухів. Можливо, це звуки роботи росППО”, – зазначається у повідомленні.

Російські пропагандистські канали та окупаційна влада підтвердили, що оголошувалась повітряна тривога. Вони заявили, що Крим нібито був атакований балістичними ракетами. Україна факт атаки не підтверджувала. // Informator

Tweet
Источник материала
loader