У цьому інтер'єрі ви будете менше прибирати: секрети від дизайнерки
У цьому інтер'єрі ви будете менше прибирати: секрети від дизайнерки

У цьому інтер'єрі ви будете менше прибирати: секрети від дизайнерки

Як обрати інтер'єр, який буде менше бруднитися

Деякі матеріали насправді дуже часто брудняться, тому підтримувати чистоту в домі буде складно. Користувачка тіктоку @shevelova.design розповіла про інтер'єр, за яким буде легко доглядати й він довше залишатиметься чистим.

Кухня – це місце, яке дуже часто забруднюється. То ж і обирати кухню потрібно з урахуванням того, як часто ви будете на ній готувати. Дизайнерка радить замовляти кухню під стелю. Невеликі верхні ящики – непрактичні. Усе, що вони роблять, це збирають пил, адже вільне місце між кухнею і стелею ви вже ніяк не використаєте. Краще обирати довгу кухню. Так у вас буде більше місця для зберігання посуду, техніки та інших речей.

Які б не були красиві глянцеві фасади з системою відкривання та дотик, та вони можуть стати справжнім розчаруванням для поціновувачів чистоти. Таку кухню доведеться постійно витирати. Навіть, якщо ви не будете на ній готувати, то сліди від пальців, коли ви відкриватимете дверцята, все одно залишатимуться.

Та якщо глянцева кухня – це ваша мрія, то додайте до неї стильні ручки.


На глянцевій кухні видно плями від пальців / Фото Pinterest

Щоб менше прибирати у ванній кімнаті, обирайте не звичайний унітаз, а підвісний. На його поверхні збиратиметься менше пилу, то ж мити його буде значно швидше.


Підвісний туалет практичніший під час прибирання / Фото Pinterest

Ще один лайфках, який допоможе підтримувати чистоту у ванній, стосується дзеркал. Щоб не витирати їх після кожного прийняття гарячої ванни, можна встановити на стіні за дзеркалом елементи теплої підлоги.

Источник материала
loader
loader