Віктора Орбана освистали у Тбілісі
Віктора Орбана освистали у Тбілісі

Віктора Орбана освистали у Тбілісі

Учасники акції протесту у центрі Тбілісі освистали кортеж прем'єр-міністра Угорщини Віктора Орбана, який приїхав з офіційним візитом. Про це повідомляє «Ехо Кавказа».

Зазначається, що Орбан прибув до готелю Tbilisi Marriott, де відбувається зустріч лідерів опозиції із західними дипломатами.

🇬🇪У Тбілісі учасники протесту проти фальсифікацій освистали кортеж угорського прем’єра Орбана, який вийшов з готелю у центрі столиці

Орбан несподівано прибув до готелю Tbilisi Marriott, де у ці хвилини відбувається зустріч лідерів опозиції із західними дипломатами. pic.twitter.com/2LZsEkPPJL

— ГЛАВКОМ (@GLAVCOM_UA) October 28, 2024

Також неназваний європейський дипломат заявив, що візит угорського прем’єра Віктора Орбана до Грузії слід розцінювати як його особисту ініціативу. Як зазначив співрозмовник Politico, що якби в ході поїздки Орбан говорив би, що представляє ЄС, «це було б самозванством і нахабною брехнею».

До слова, у центрі Тбілісі збираються незгодні з результатами парламентських виборів, які пройшли у Грузії 26 жовтня. Відповідні відео з'являються у мережі. Як повідомляє Paper Kartuli, протестувальники почали збиратися біля будівлі парламенту на проспекті Руставелі. 

Як відомо, 26 жовтня в Грузії пройшли парламентські вибори. Екзитполи, проведені після закриття дільниць, показали різні результати. Попередня явка становила приблизно 60%. У Грузії опозиція відмовилась визнавати результати виборів.

Источник материала
loader