У широкий прокат виходить історична драма-трилер «БожеВільні»
У широкий прокат виходить історична драма-трилер «БожеВільні»

У широкий прокат виходить історична драма-трилер «БожеВільні»

Стрічка, заснована на реальних подіях 70-х років 20-го сторіччя і демонструє один з найжорстоких витворів диктатури — каральну психіатрію

31 жовтня у широкий прокат виходить історична драма-трилер «БожеВільні». Це  розповідь про героя, який виступив проти тоталітарної системи, яка завжди прагне підкорити волю людини. Про це повідомили у пресслужбі FILM.UA Group.

Стрічка, заснована на реальних подіях 70-х років 20-го сторіччя і  демонструє один з найжорстоких витворів диктатури — каральну психіатрію, як інструмент підкорення.

Творча група фільму у співпраці з лікарем-психіатром Семеном Глузманом, колишнім політв’язнем, створила твір, що демонструє зухвалість катів та мужність людей, які їм не підкорилися.

У травні 2023 року фільм «БожеВільні» презентували на Каннському кіноринку.

У жовтні «БожеВільні» отримав приз глядацьких симпатій на Варшавському міжнародному кінофестивалі. Окрім цього, стрічку нагородили спеціальною відзнакою як переможця конкурсної програми молодих режисерів «Competition 1-2».

Джерело фото: фейсбук-сторінка фільму «БожеВільні»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Кино украинское кино кинопроизводство
Источник материала
loader