У Києві проведуть концерт пам’яті співачки Наталі Романенко
У Києві проведуть концерт пам’яті співачки Наталі Романенко

У Києві проведуть концерт пам’яті співачки Наталі Романенко

Відомі українські співаки проведуть вечір спогадів та авторської поезії та пісні заслуженої артистки естрадного мистецтва України Наталії Романенко.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на організатора заходу.

У Києві проведуть концерт пам’яті співачки Наталі Романенко - Фото 1

«У концертній програмі «Я продовжую жити…», яка пройде 3 листопада в Національному палаці мистецтв «Україна», візьмуть участь: Іван Попович, Наталя Бучинська, Ауріка Ротару, Анатолій Гнатюк, Петро Чорний та інші відомі українські виконавці», - поінформували у Clever Production.

«Памʼятати – це важливо. Залишити по собі слід. Ми – це не тільки дати життя, ми – справи, поступки, а ще посмішки. Це буде наша шана Наталії Романенко – хорошій, цілеспрямованій та добрій людині. Разом ми згадаємо її та заспіваємо наших українських кращих пісень», - розповіла в коментарі Укрінформу співачка, народна артистка України Наталія Бучинська.

На концерті будуть виконані музика та поезії відомих українських авторів Олексія Злотника, Олександра Вратарьова, авторська поезія і пісні Наталії Романенко у її виконанні, що транслюватимуться на великому екрані. Згадати українську співачку запрошені її наставники, колеги, друзі, які також виконають пісні свого репертуару.

Як повідомлялося, Наталія Романенко - заслужена артистка естрадного мистецтва України. Здобула популярність завдяки своїм виступам у жанрі естрадної музики, де поєднувала традиційні українські мотиви з сучасними музичними стилями. Раптово померла 2 листопада 2022 року.

Фото з ФБ Наталі Романенко

Теги по теме
Киев музыка
Источник материала
loader
loader