У Києві було підпалено 2 відділення "Укрпошти"
У Києві було підпалено 2 відділення "Укрпошти"

У Києві було підпалено 2 відділення "Укрпошти"

Про це повідомив письменник Андрій Кокотюха та поліція Києва у понеділок, 28 жовтня.

Кокотюха розповів, що спершу відділення облили мазутом, а тоді запалили. Водночас так само горіло інше відділення на районі.

"На пошті мені сказали: це через те, що пошта носить повістки ТЦК. Я не знаю, як поштарі про це дізналися. Можливо, було якесь попередження. Можливо, одна з версій. Але доки пошта не носила повісток — підпалів справді не було", — йдеться у дописі письменника.

Водночас Андрій Кокотюха висловив розчарування та безсилість, адже в тилу підпалюють автівки військових, над головою постійно літають ворожі дрони та ракети, а самі росіяни активно тиснуть на фронті.

У Києві було підпалено 2 відділення "Укрпошти" - Фото 1

У поліції Києва додали, що події відбулись минулого тижня у Солом’янському районі столиці. На місці працювали слідчі, експерти, кінологи та оперативні служби.

Наразі обставини загоряння дверей у двох поштових відділеннях розслідуються в межах розпочатих кримінальних проваджень.

"За вказаним фактом розслідуються кримінальні провадження, розпочаті за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України — умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу", — наголосили правоохоронці.

У Києві було підпалено 2 відділення "Укрпошти" - Фото 2

Раніше повідомлялось: Через затримання отримання повістки поштарями, директор київської школи Дмитро Ламза потрапив у розшук ТЦК

Источник материала
loader