У Харкові усувають наслідки нічних обстрілів
У Харкові усувають наслідки нічних обстрілів

У Харкові усувають наслідки нічних обстрілів

Комунальні служби усувають наслідки нещодавніх обстрілів Харкова керованими авіабомбами.

Міський голова Ігор Терехов в ефірі національного телемарафону повідомив, що ввечері 27 жовтня ворог атакував КАБами Шевченківський та Салтівський райони, внаслідок чого були пошкоджені приватні та багатоповерхові житлові будинки, а також будівля готелю. Там були вибиті вікна та пошкоджені покрівлі. За його словами, комунальники вже закрили більшість контурів і зараз відновлюють дахи у приватних будинках.

Також уночі 28 жовтня ворог завдав удару по житловій багатоповерхівці в Холодногірському районі. Мер розповів, що КАБ влучив між восьмим та дев’ятим поверхами будинку. Внаслідок цього п’ять квартир були практично зруйновані.

«Зараз комунальні служби, працівники ДСНС розбирають завали на місці вибуху. Також працюємо над тим, аби відновити комунальні послуги. Це дванадцятипід’їздний будинок, і в ньому проживає багато людей», — розповів мер.

За його словами, загалом внаслідок ворожих атак постраждали 13 харків’ян. У лікарнях перебувають дві людини, їхній стан — середньої тяжкості.

Усім постраждалим, хто цього потребував, запропонували місця в гуртожитках. На сьогодні цією пропозицією скористалася одна людина.

Источник материала
loader