Стрільці – залягайте на дно, Скорпіони – вставайте з дивану: гороскоп на тиждень для чоловіків
Стрільці – залягайте на дно, Скорпіони – вставайте з дивану: гороскоп на тиждень для чоловіків

Стрільці – залягайте на дно, Скорпіони – вставайте з дивану: гороскоп на тиждень для чоловіків

Зірки розпалюють наші пристрасті та змушують відчувати сильні емоції. Початок тижня може принести романтику для багатьох знаків, пише People, але потім можуть статися й шокуючі події. Тож ось що чекає саме на ваш знак Зодіаку у період Геловіну.

Чоловічий гороскоп на тиждень 28 жовтня – 3 листопада 2024 року

  • Овен (21 березня – 19 квітня). Ви неодмінно відчуєте бажання злитися воєдино зі своєю парою – зі спекотною еротичною енергією, що кипить у ваших венах. Однак якщо ви не реалізовані у стосунках, то можете натомість помітити великий ступінь напруженості та дистанції. Також цей тиждень – ідеальний час для оцінки своїх активів, інвестицій, розрахунків і великих грошових справ. Якщо ви це зробите, то в довгостроковій перспективі можете багато виграти.
  • Телець (20 квітня – 20 травня). Пристебніть ремені – перед вами відчиняються двері, які спонукають вас промчатися крізь них, тримаючись із кимось за руки. Ви та ще хтось, дуже особливий (у коханні чи бізнесі), можете рухатися вперед, будувати далекосяжні плани та давати обіцянки. Незабаром можливий переїзд, заручини або й весілля. Якщо ж ви самотні, то можете знайти когось з потенціалом довгострокових стосунків.
  • Близнюки (21 травня – 20 червня). Раптово ви можете відчути, що на ваші плечі звалилася купа нових обов'язків. Може здатися, що в добі просто не вистачає годин! Ви, можливо, візьметеся за нові проєкти та плани й намагатиметеся знайти найкращий баланс між роботою та особистим життям. Якщо ви шукаєте нову роботу або клієнтів, на вашому боці буде додаткова космічна енергія. Нарешті, це ідеальний час, щоб зосередитися на своєму фізичному стані та будь-яких змінах, які ви хочете зробити.
  • Рак (21 червня – 22 липня). Стріли Амура впадуть на вас зараз, Всесвіт налаштовує вас на те, щоб ви могли прийняти свої найбільші пристрасті та щастя. Однак не сидіть склавши руки й не чекайте, що космос зробить всю роботу за вас. Займайтеся романтикою, творчістю, хобі, спортом і самовираженням! Не занурюйтесь у робочий процес надто глибоко. У житті бувають моменти, коли потрібно працювати, але ще більше потрібно насолоджуватися прекрасними моментами, які дарує життя.
  • Лев (23 липня – 22 серпня). У вашому домі, сім'ї або побутовому житті, ймовірно, відбудуться раптові зміни. Всесвіт спонукатиме вас щось змінити або рухатися в іншому напрямку. Наприклад, ви можете продати будинок або вам доведеться змінити сусідів по кімнаті. Насправді це чудовий час, щоб подумати про переїзд, якщо ви хочете змінити обстановку. А якщо ви сумуєте за рідними, сплануйте приємну зустріч і запросіть усіх до себе!
  • Діва (23 серпня – 22 вересня). Цього тижня життя для вас набиратиме обертів. Вам захочеться рухатися вперед! Ваші інтелектуальні пошуки будуть особливо помітними й ви можете досягти значного прогресу. Наприклад, вас можуть попросити провести презентацію на роботі або ви вирішите, що настав час оновити своє резюме чи профіль у додатку знайомств. Навчання, виступи та участь у рекламних чи комунікаційних проєктах можуть принести вам більше грошей або впливу. Незабаром на вашому столі можуть з'явитися важливі юридичні документи – не забудьте прочитати все з дрібним шрифтом.

чоловічий гороскоп на тижденьЩо Всесвіт приготував саме для вашого знака Зодіаку – читайте у цьому чоловічому гороскопі / Колаж 24 Каналу фото freepik

  • Терези (23 вересня – 22 жовтня). Фінанси будуть особливо важливими для вас, і цього тижня ви помітите ще одну зміну. Позитивним моментом є те, що ви зможете заробити більше – завдяки підвищенню зарплати, пропозиції про роботу або вигідному клієнту. Однак так само ймовірно, що ви можете почути про раптове припинення потоку доходів або значні витрати. Зараз головне – бути готовим до несподіванок і розглядати найкращі варіанти не лише на найближче майбутнє, але й для планування на перспективу.
  • Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада). Найважливіший тиждень року для вас. Мало того, що це сезон іменин, так ще й відкривається портал для здійснення ваших найбільших надій, цілей, прагнень і мрій. Однак час має вирішальне значення, тому не сидіть на дивані в очікування манни небесної. Складіть стратегію всього, до чого ви хочете рухатися протягом наступного року, і почніть сіяти насіння вже зараз. Стверджуючи себе в цей час, ви з більшою ймовірністю поведете за собою людей. Так що дійте і будьте сміливими!
  • Стрілець (22 листопада – 21 грудня). Хоча ви й любите метушню, цей тиждень заохочуватиме вас зробити перепочинок і залягти на дно. Ви можете зосередитися на своєму тілі або просто на відпочинку та розслабленні. Проте ви все ще можете бути дуже зайняті роботою на самоті та за лаштунками, оскільки розробляєте великі проєкти й плани. Цей час важливий, щоб зібрати все докупи. Якщо ви зосередитеся на цьому зараз, то матимете більше переваг перед світом пізніше.
  • Козеріг (22 грудня – 19 січня). Цей тиждень може привести вас до контакту з широкою мережею людей, тож будьте готові до спілкування! На вас чекає відвідування вечірок, заходів або свят. Там, швидше за все, ви познайомитеся з багатьма людьми, які поділяють ваші погляди й можуть допомогти вам у досягненні ваших цілей і прагнень. Зараз дуже важливо створити коло, яке поважатиме вас, тому участь у групах, спільнотах або волонтерство принесе вам задоволення і користь.
  • Водолій (20 січня – 18 лютого). Кар'єрні цілі будуть для вас на першому плані. Схоже, ви розробите стратегії, пов'язані з вашою роботою або професійними починаннями. Можливо, ви почуєте про підвищення, важливу рецензію, нагороду або добрі згадки у ЗМІ. Можливо, вам запропонують вигідну роботу або з'явиться вигідний клієнт. Однак не варто просто сидіти й чекати, навпаки – якомога більше рухатися в цей період, і Всесвіт помітить ваші зусилля.
  • Риби (19 лютого – 20 березня). Всесвіт відкриє вам нові горизонти, пригоди й можливості, але залиште мрії на інший день. На вас можуть чекати особисті або професійні сюрпризи, тож киньте кості й дивіться, що приготував космос. Один із чудових способів використати цю енергію – інтелектуальні заняття або подорожі, участь у медіапроєктах або відпустка. Навіть якщо ви не можете здійснити нічого з цього, принаймні зануртеся в нові ідеї та погляди на життя.
Источник материала
loader