Просто відскочили, – Мілевський підбив підсумки першого "Класичного" в сезоні
Просто відскочили, – Мілевський підбив підсумки першого "Класичного" в сезоні

Просто відскочили, – Мілевський підбив підсумки першого "Класичного" в сезоні

Він закінчився внічию з рахунком 1:1. На гол Артема Бондаренка своїм взяттям воріт на останніх хвилинах відповів Олександр Караваєв.

Мілевський не в захваті від виступу киян

Після закінчення гри своєю думкою щодо неї поділився колишній капітан Динамо Артем Мілевський. Він заявив, що "біло-синім" пощастило здобути одне очко, повідомляє Sport-express.

"Я вважаю, що Динамо просто відскочило. Я, безумовно, радий, що так вийшло, але я не звик бачити таке Динамо на стадіоні імені Лобановського. Зрозуміло, що в Шахтаря було на два дні більше відпочинку. Я і з Ярмолою говорив про це. Він сказав, що дуже важко. Ці переїзди: поїзди, автобуси. Це не на літаку летіти. Я все прекрасно розумію,

Динамо було важко, але в цьому матчі я побачив якусь боязкість і страх перед Шахтарем. Хлопці, не треба нікого боятися! Є фармакологія та інші засоби відновлення. Чому Динамо почало грати у футбол тільки після 0:1? Ну слава Богу, що не програли. Даріо, напевно, плюється зараз і бризкає слиною, що не дотиснули та не виграли", – сказав Артем.

До слова. Після цього матчу київське Динамо повернулося на перше місце в турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги. "Гірники" залишилися на четвертій сходинці та відстають від лідера на шість очок.

Зазначимо, що в наступному турі Шахтар зустрінеться з Чорноморцем, а Динамо з Інгульцем.

Теги по теме
футбол Динамо Шахтер
Источник материала
loader
loader