Оновлення до Android 15 призвело до повного виходу з ладу деяких Pixel
Оновлення до Android 15 призвело до повного виходу з ладу деяких Pixel

Оновлення до Android 15 призвело до повного виходу з ладу деяких Pixel

Нерідко після запуску нової версії Android деякі смартфони мають труднощі. Тепер це відбувається і з останньою версією мобільної операційної системи. На щастя, одна особливо серйозна проблема стосується лише деяких моделей.

Новий Android викликає збої в роботі смартфонів

Android 15, який привносить низку нових функцій у пристрої Pixel, був випущений із деякою затримкою. Google кілька разів відкладала реліз через помилки у програмному забезпеченні. Вони хотіли переконатися, що ванільний Ice Cream не викликає серйозних проблем при запуску. Проте, схоже, саме це й сталося.

Користувачі повідомляють про смартфони, які повністю мертві після оновлення. За даними Android Police, йдеться про пристрої Pixel 6. За словами їх власників, мобільні телефони оновилися і більше не запускалися. У деяких випадках це відбувалося після активації нової функції Private Spaces в Android 15. Ця функція дозволяє користувачам приховувати програми, створюючи так званий профіль конфіденційності.

Екрани Pixel 6 залишаються чорними

Після збою пристрою неможливо увімкнути назад. Також неможливо запустити відновлення. Підключення смартфонів до комп’ютера за допомогою кабелю USB також не дає жодних результатів. Екрани залишаються чорними. Чи пов’язана проблема з новими «Особистими просторами» на моделях Pixel, поки неясно.

Оновлення до Android 14 вже викликало труднощі у власників Pixel 6: проблеми з пам’яттю, які призводили до зациклювання завантаження, та помилка, через яку користувачі не могли отримати доступ до власного смартфону.

Відкласти оновлення!

Як і тоді, цього разу оновлення торкнеться не всіх смартфонів. Тим не менш, існує серйозний, хоча і невеликий ризик того, що оновлення до Android 15 може повністю вивести Pixel 6 з ладу. Тому, якщо ви хочете підстрахуватись, краще почекати з оновленням до нової версії операційної системи. Однак компанія Google поки не зробила заяви щодо цієї проблеми.

Источник материала
loader