Корисна та легка запіканка: господині вважають її кращою від голубців та котлет
Корисна та легка запіканка: господині вважають її кращою від голубців та котлет

Корисна та легка запіканка: господині вважають її кращою від голубців та котлет

Смачну та корисну трапезу можна приготувати без зайвого клопоту. Якщо ви цінуєте голубці та котлети, то ця страва точно для вас, хоч готується в рази простіше, розповідає портал Смачненьке.

Рецепт апетитної запіканки

Час: 1 година 10 хвилин

Порцій: 8

Інгредієнти:
– 1/2 качана невеликої капусти;
– 1 кілограм фаршу;
– 1 цибулина;
– 1 морква;
– зубчик часнику;
– сіль та перець до смаку;
для заливки:
– 300 грамів сметани;
– 3 яйця;
– зубчик часнику;
– 150 грамів сиру;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. До фаршу додаємо часник, сіль та перець і перемішуємо.
  2. В окрему миску шаткуємо капусту, солимо, мнемо руками та додаємо натерту моркву та нарізану кубиками цибулю.
  3. З'єднуємо обидві суміші, добре перемішуємо та викладаємо у форму для випікання.
  4. Усі інгредієнти для заливки з'єднуємо та добре перемішуємо.
  5. Додаємо до заливки тертий сир і ще раз перемішуємо.
  6. Заливаємо запіканку та випікаємо при 180 градусах 45 – 60 хвилин.

Смачного!

Не пляцок, а шедевр: особливий рецептвід Лілії Цвіт.

Источник материала
loader
loader