"Команда створює півтора моменти": ексгравцю Динамо шкода фанатів киян після гри з Шахтарем
"Команда створює півтора моменти": ексгравцю Динамо шкода фанатів киян після гри з Шахтарем

"Команда створює півтора моменти": ексгравцю Динамо шкода фанатів киян після гри з Шахтарем

Своїми емоціями від цього матчу поділився колишній футболіст "біло-синіх" Віктор Леоненко. Він різко розкритикував виступ киян, повідомляє Чемпіон.

Леоненко заявив, що у Динамо немає класу

За словами ексфорварда, динамівці зіграли дуже слабо, а нічию з "гірниками" вони здобули завдяки вилученню в суперника:

Я говорив перед грою, що моментів може й не буде. Так воно й сталося. Чесно, мені шкода вболівальників Динамо, які приходять на футбол і бачать два моменти: удар Волошина та гол Караваєва. Ну і найстрашніше, що динамівці мають Криськіву подарунок зробити за цю картку.

Віктор Леоненко заявив, що в нього немає претензій до самовіддачі футболістів. Проте він підкреслив, що гравцям не вистачає майстерності, через що йому шкода фанатів "біло-синіх".

"Це клас гравців. Подивіться, куди вони б’ють. Кудись у Дніпро, як Волошин. Їм потрібно шкіряні м’ячі дати, які в наш час були, я б подивився, як вони битиму. Тому, звичайно, якщо ти не створюєш моменти, То в тебе просто немає класу. І у нас ніхто про це не говорить.

Загалом у мене є питання до фанів Динамо. Як ви за нього вболіваєте, якщо команда створює півтора моменти? Ось дивишся, ніби тікають, намагаються, вмирають, один одного б’ють, але нічого не творять. А потім нам говоритимуть, що була напруга", – сказав Леоненко.

До слова. Негативний коментар щодо гри киян дав і їх колишній капітан Артем Мілевський. Він заявив, що у "Класичному" Динамо цього разу "відскочило".

Нагадаємо, що після стартових десяти матчів в УПЛ Динамо залишається непереможеним на внутрішній арені та очолює турнірну таблицю. Кияни мають у своєму активі вісім перемог та дві нічиї (ідентичні показники і в Олександрії, яка поступається тільки через різницю голів).

Теги по теме
футбол Динамо Шахтер
Источник материала
loader