32-річний житель Роздільнянського району забив до смерті знайомого
32-річний житель Роздільнянського району забив до смерті знайомого

32-річний житель Роздільнянського району забив до смерті знайомого

32-річний житель Роздільнянського району забив до смерті знайомого - Фото 1

Зараз чоловік знаходиться під вартою. За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Подія сталася декілька днів тому, увечері, в одному з населених пунктів Лиманської громади.

На спецлінію «102» зателефонувала місцева жителька та повідомила про крики на сусідньому подвір’ї.

Поліцейські, що прибули на місце події, виявили у дворі побитого 57-річного мешканця маєтку без ознак життя, а неподалік – двох чоловіків, які прийшли до останнього в гості.

Під час проведення першочергових заходів на місці злочину слідчі встановили, що один із них причетний до смерті знайомого.

Попередньо встановлено, що  чоловіки разом вживали алкогольні напої у дворі і під час посиденьок мешканець домоволодіння посварився з 32-річним гостем. У розпал конфлікту останній накинувся на знайомого і почав бити його руками й ногами. Третій учасник застілля зупинив зловмисника, і той пішов геть. Але згодом повернувся і знову став бити потерпілого доти, доки не побачив, що він не подає ознак життя.

Тіло померлого слідчі направили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті.

«Правопорушника ми затримали в процесуальному порядку. Він зізнався у скоєному і пояснив: побитий ним чоловік намагався повчати його культурі поведінки в гостях, що і стало причиною конфлікту. На підставі зібраних доказів ми повідомили фігуранту про підозру в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині. Суд задовольнив наше клопотання й обрав підозрюваному на час досудового слідства  запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Згідно з ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України, за скоєне чоловіку загрожує до 15 років позбавлення волі», – зазначила старша слідча Роздільнянського районного відділу поліції Римма Мачулко.

Слідство триває.

Процесуальне керівництво у справі здійснює Роздільнянська окружна прокуратура.

Роздільнянський районний відділ поліції Одещини

 

Tweet
Источник материала
loader
loader