Розлучення Бєднякова, поцілунок Соловій з хлопчиком й інше: головні події шоубізнесу за тиждень
Розлучення Бєднякова, поцілунок Соловій з хлопчиком й інше: головні події шоубізнесу за тиждень

Розлучення Бєднякова, поцілунок Соловій з хлопчиком й інше: головні події шоубізнесу за тиждень

Детальніше про те, як пройшов цей тиждень у сфері шоубізнесу, дізнавайтеся у матеріалі Show 24. Будьте в курсі найяскравіших подій з життя зірок!

Андрій Бєдняков оголосив про розлучення з дружиною

Цього тижня стало відомо, що телеведучий Андрій Бєдняков розлучається з дружиною – акторкою Анастасією Короткою. Вони були у стосунках 16 років, а у шлюбі – 10 років. Чоловік подякував колишній коханій за спільну подорож, радісні моменти та за двох фантастичних дітей.

Згодом й Анастасія Коротка прокоментувала розлучення з чоловіком. Жінка також подякувала Андрію Бєднякову та заявила, що ініціаторкою розриву стосунків стала саме вона. Акторка зазначила, що вони з телеведучим залишаються близькими та рідними людьми, друзями й батьками двох дітей.

Христина Соловій поцілувалася з маленьким хлопчиком

Цими днями активно обговорювалася й Христина Соловій. Річ у тім, що співачка під час концерту у Львові поцілувалася на сцені з маленьким хлопчиком. Такий вчинок викликав чимале обурення людей у мережі.

Так, на поцілунок Соловій з дитиною відреагувала інтерв'юерка Емма Антонюк. Жінка заявила, що цей вчинок Христини далеко не є смішним та натякнула, що за нього може бути кримінальна відповідальність.

Емінем, Бейонсе та Барак Обама підтримали Камалу Гарріс на виборах США

Ще однією темою тижня стали вибори у Сполучених Штатах Америки. Кандидатку у президенти – Камалу Гарріс підтримали Емінем, Барак Обама та Бейонсе. Остання, зокрема, зробила це на мітингу, який проходив у її рідному місті Г'юстоні. Співачка заявила, що Гарріс бореться за єдність, якої зараз потребує країна.

Американський репер Емінем та колишній президент США Барак Обама підтримали конкурентку Дональда Трампа на мітингу у місті Детройт. Вони закликали людей голосувати на виборах. Обама, крім того, трохи зачитав реп. Зокрема, обрав пісню Емінема Lose Yourself, чим викликав бурхливу реакцію публіки.

Віктор Розовий розповів про свій стан

Зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий, який отримав важке поранення на фронті, нещодавно вийшов до підписників в інстаграм-сторіс та розповів про свій стан. Комік поділився, що його реабілітація триватиме ще довго, однак каже, що ходити буде. Водночас військовослужбовець поки не розрізняє смаки.

Розовий також зазначив, що після реабілітації планує продовжити кар'єру коміка, а от у політику йти не збирається. Нагадаємо, що важке осколкове поранення Віктор отримав у березні цього року.

Суд конфіскував майно Таїсії Повалій

Вищий антикорупційний суд конфіскував майно запроданки Таїсії Повалій та передав його у власність держави. У співачки стягнули автомобіль BMW, пристрій вітчизняного виробництва для відстрілу набоїв, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії. Також під конфіксацію потрапили дев'ять пісень Повалій та об'єкти нерухомості зрадниці України.

Через деякий час на конфіскацію майна Таїсії Повалій відреагував її син Денис. Чоловік назвав таке рішення суду "совковим" та запитав, що з цього приводу думають його підписники.

Сторіс сина Таїсії Повалій Син Таїсії Повалій відреагував на конфіскацію майна співачки / Скриншот з інстаграму

Ось такими були підсумки цього тижня. Сталося доволі багато яскравих подій у сфері шоубізнесу.

Источник материала
loader
loader