Google розробляє штучний інтелект, що керуватиме комп'ютерами
Google розробляє штучний інтелект, що керуватиме комп'ютерами

Google розробляє штучний інтелект, що керуватиме комп'ютерами

Google планує продемонструвати продукт під кодовою назвою Project Jarvis вже у грудні 2024 року.

Google розробляє технологію штучного інтелекту, яка забере на себе управління веббраузером для таких завдань як збір досліджень, покупки чи бронювання квитків.

Про це пише Reuters з посиланням на The Information.

Згідно з повідомленням, посилаючись на людей, які мають безпосередню інформацію, Google планує продемонструвати продукт під кодовою назвою Project Jarvis вже у грудні, одночасно з випуском наступної флагманської моделі великого мовного моделювання Gemini.

У липні Reuters повідомляв, що Microsoft, яка підтримує OpenAI, також прагне, щоб її моделі виконували дослідження за допомогою автоматичного перегляду вебсторінок з використанням «CUA» — агента, що працює з комп'ютером і може здійснювати дії на основі отриманих результатів.

Anthropic і Google намагаються піти далі в концепції агентів, розробляючи програмне забезпечення, яке взаємодіє безпосередньо з комп'ютером або браузером користувача, йдеться у звіті.

Нагадаємо, компанія Microsoft представила віртуальних працівників, які можуть вирішувати запити клієнтів.

Фото: The Information.

ГО «Детектор медіа» понад 20 років бореться за кращу українську журналістику. Ми стежимо за дотриманням стандартів у медіа. Захищаємо права аудиторії на якісну інформацію. І допомагаємо читачам відрізняти правду від брехні.
До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування ідей та створення якісних матеріалів, просувати свідоме медіаспоживання і разом протистояти російській дезінформації.
Долучитись
Теги по теме
Google
Источник материала
loader