Росія понівечила одну з найважливіших лікарень України
Росія понівечила одну з найважливіших лікарень України

Росія понівечила одну з найважливіших лікарень України

Росія понівечила одну з найважливіших лікарень України - Фото 1

Під прицілом окупантів були цивільні об’єкти в Києві, Дніпрі, на Сумщині, Хмельниччині та в інших регіонах

За минулий вечір і ніч російські війська завдали ударів по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині та іншим регіонам України. У Дніпрі пошкоджено одну з найважливіших лікарень України – лікарню імені Мечникова – та звичайні житлові будинки. Є загиблі та поранені. Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

«Після всього, сказаного в Казані, російські вбивці повернулись до своєї звичної справи. І це ще раз доводить, що не розмовами може бути зупинена агресія, а тільки рішучими діями на захист держави і народу, проти яких розвʼязана війна», – наголосив глава держави.

Він зазначив, що за минулий вечір і ніч російські війська завдали ударів по Києву, Дніпру, Сумщині, Хмельниччині та іншим нашим регіонам. Зокрема, у Дніпрі пошкоджено одну з найважливіших лікарень України – лікарню імені Мечникова – та звичайні житлові будинки. У Дніпрі – троє загиблих, і серед них дитина. У Києві російський удар забрав життя дівчинки – їй було 14 років. Президент висловив співчуття рідним та близьким. Крім того, за його словами, є багато поранених від цих ударів. Усім їм надано необхідну допомогу.

«Уже третій рік триває ця війна, яка має лише одного винуватця – Москву. Саме тому потрібен такий тиск на агресора, який здатен змусити його до припинення терору і війни. Надійні мир та безпека здобуваються лише завдяки силі та рішучості», – додав Зеленський. // Главком
Tweet
Источник материала
loader