Тюнери додали брутальності позашляховику Ineos Grenadier
Тюнери додали брутальності позашляховику Ineos Grenadier

Тюнери додали брутальності позашляховику Ineos Grenadier

Фахівці ательє Chelsea Truck Company презентували унікальний проект на базі позашляховика Ineos Grenadier. Він отримав приставку Series II Expedition у назві та виглядає неймовірно брутально.

Ineos Grenadier Series II Expedition отримав широкофюзеляжний комплект, який натхненний тими, що були створені компанією для Land Rover Defenders. Він включає нову решітку радіатора, капот з величезним ковшем і вбудованими світлодіодами, додатковий блок фар і перероблені передній та задній бампери зі збільшеними повітрозабірниками. Крила та колісні арки розширені. Є спойлер на даху та бічні підніжки з підсвічуванням.

Їздить позашляховик на 20-дюймових кованих матово-чорних дисках RS, взутих у 37-дюймові всюдихідні шини. Кузов Ineos Grenadier пофарбований у молочно-білий колір, який відмінно підкреслюють елементи із чорного пластику та необробленого карбону. Підсвічування адаптивне, що дозволяє регулювати дорожній просвіт.

У оснащення салону включили спортивні сидіння, а обробку виконали висококласною шкірою Vermillion Red Nappa Leather. Під капотом встановлений 3,0-літровий рядний шестициліндровий бензиновий двигун BMW потужністю 282 к.с. і 450 Нм крутного моменту. Цей прототип Ineos Grenadier від СТС виставлено на продаж за ціною 93 999,99 фунтів стерлінгів (близько 122 100 доларів).

/
Тюнери додали брутальності позашляховику Ineos Grenadier - Фото 1
Тюнери додали брутальності позашляховику Ineos Grenadier - Фото 2
Тюнери додали брутальності позашляховику Ineos Grenadier - Фото 3
Тюнери додали брутальності позашляховику Ineos Grenadier - Фото 4
Тюнери додали брутальності позашляховику Ineos Grenadier - Фото 5
Тюнери додали брутальності позашляховику Ineos Grenadier - Фото 6
Тюнери додали брутальності позашляховику Ineos Grenadier - Фото 7
Источник материала
loader