Сільська естетика кухні Памели Андерсон вразила дизайнерів наповал
Сільська естетика кухні Памели Андерсон вразила дизайнерів наповал

Сільська естетика кухні Памели Андерсон вразила дизайнерів наповал

Ікона 90-х поділилася невеликим оглядом свого столітнього будинку – із приголомшливими дерев’яними балками, заспокійливими нейтральними відтінками та чарівним їстівним садом, пише Women and home.

У чому особливість кухня Памели Андерсон

У розмові з виданням Architectural Digest, Памела зізнається, що кухня – це її улюблена кімната в домі. Акторка захоплена фермерською, розслабленою атмосферою, яка панує у цьому приміщенні. Тут вона зберігає багато французьких обробних дошок і старих дерев’яних мисок, які зібрала під час подорожей. Також зірка має великі дерев'яні столи, адже одним із її найулюбленіших занять – це робити значуще сервірування їжі.

Навіть з обмежених знімків дому Андерсон зрозуміло, що кожна її кімната наповнена продуманим декором, який не лише доповнює естетику, але в першу чергу є функціональним.

Особливістю дому Памели є кам’яна цегляна стільниця на кухні. Попри незвичний дизайн, вона прекрасно поєднується з білими шафами та дерев’яними аксесуарами. Її простір нагадує нам про тренд мінімалізму, з простим, але розкішним виглядом кожного предмета.

Інвестування в меблі та декор, які не виглядають особливо розкішно, але виготовлені з найвищої якості – це найбільш вигідний спосіб змусити ваш дім виглядати дорожче.

На обкладинці кулінарної книги Памели особливу увагу дизайнерів привернули середземноморські плитки.

Попри свою певну нейтральність, візерункові плитки, що виконують функцію фартуха біля раковини, додають ще один пласт характеру та інтриги в простір, який насправді має досить стриманий вигляд.

Декоративні плитки є чудовим способом додати індивідуальності вашому дому, не перевантажуючи простір, і їх також можна використовувати у ванній, щоб досягти подібного вигляду.

Источник материала
loader