Приватизація підприємств, які виробляють протези, не на часі - Верещук
Приватизація підприємств, які виробляють протези, не на часі - Верещук

Приватизація підприємств, які виробляють протези, не на часі - Верещук

Приватизація підприємств, які виробляють протези, не на часі. Під час війни такі підприємства краще залишати під державним контролем.

Таку думку в Телеграмі оприлюднила під час поїздки Вінницькою областю заступниця керівника Офісу Президента Ірина Верещук, передає Укрінформ.

«Відвідали (разом з колегами) держпідприємство, яке спеціалізується на виробництві протезів. Чула про плани приватизувати це підприємство. Вважаю, що зараз це не на часі. Під час війни такі підприємства краще залишати під державним контролем. Тим паче, що хлопці в госпіталі дають схвальні відгуки про цього виробника», - зазначила Верещук.

У поїздці її супроводжували представники Мінветеранів, Міноборони, ЗСУ, Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими, Офісу Уповноваженого ВРУ з прав людини.

Делегація відвідала Центр із реабілітації військових, який спеціалізується на поранених з ампутаціями, а також провела виїзну нараду щодо підтримки та соціального захисту військовослужбовців, звільнених із полону.

«Домовились спростити та пришвидшити видачу та відновлення документів: паспорт, військовий квиток, УБД, довідка про факт перебування в полоні тощо», - поінформувала заступниця керівника ОПУ.

Як повідомила в інтерв’ю Укрінформу очільниця Міністерства соціальної політики Оксана Жолнович, в Україні понад 100 медиків пройшли короткострокові курси із протезування.

Теги по теме
Украина
Источник материала
loader