Навіщо класти сіль у пральну машину: секрет знають одиниці
Навіщо класти сіль у пральну машину: секрет знають одиниці

Навіщо класти сіль у пральну машину: секрет знають одиниці

Сіль може виявитися набагато кориснішою за межами кухні, ніж ви собі уявляли. Дуже часто її використовують для чищення та прибирання, але додати її можна також і у пральну машину. Для чого це робити, пояснюють Поради 24.

Для чого додавати сіль у відсік пральної машини

Для цього способу покращення прання вам знадобиться всього одна чайна ложка звичного продукту. Вам потрібно додати її у відсік, на якому намальована квітка, і це допоможе розв'язати цілу низку проблем.

Перш за все, сіль допомагає повернути яскравий відтінок навіть зношеним і вицвілим речам. Окрім того, якщо ви зіштовхнулися з проблемою порошку, що застрягнув у волокнах одягу, вам потрібно скористатися сіллю. Вона може вивести залишки засобу з речей без зайвих зусиль.

І є й ще одна несподівана перевага такого прання, особливо у холодну пору року: речі, які випрані з сіллю, сохнуть набагато швидше.

Пральна машина
Сіль можна додавати у пральну машину / Фото Pexels

Також ідеально підходить використання солі і для людей, які страждають на алергію, адже вона допомагає позбутися залишків усіх засобів, порошків та надто агресивних запахів, які іноді залишаються після прання – особливо у випадку, якщо ви звикли використовувати швидкий режим.

Любиш лайфхаки, які допомагають створити затишок в домі. Лови ще один! Забезпечити особливий аромат допоможе 100% арабіка від Gemini. Обсмажена спеціально під еспресо, вона наповнить дім кавово-вершковими нотками. Для максимального ефекту радимо купувати каву в зернах та заварювати з допомогою професійної кавомашини чи гейзерної кавоварки.

Використання солі під час прання – це перевага не тільки для одягу, але й для самої машинки, адже вона може видалити з барабана зайві бактерії, накип та неприємний запах.

Найкраще підійде велика сіль, але для повного її розчинення потрібно обирати досить високу температуру прання.

Источник материала
loader