Навала дронів атакує Росію: де лунають вибухи
Навала дронів атакує Росію: де лунають вибухи

Навала дронів атакує Росію: де лунають вибухи

Увечері 26 жовтня низка офіційних посадових осіб, на кшталт губернаторів областей Росії, а також телеграм-канали почали повідомляти про атаку дронів.

Безпілотники атакують Росію

Липецька, Орловська, Бєлгородська, Брянська і Тамбовська, Воронезька Волгоградська області – це ті регіони, де оголошена тривога і можуть лунати вибухи, відповідно до інформації російських моніторингових каналів.

Так, у Воронезькій області повітряну тривогу оголосили близько 21:30. Тамтешній губернатор Гусєв повідомив про небезпеку атаки БпЛА. Десь за годину він розповів про те, що в одному із районів області був збитий дрон. Постраждалих і руйнувань немає.

Губернатор Брянської області Олександр Богомаз ще о 20:30 хизувався, що над територією регіону збито 12 безпілотників. Згодом він повідомить про ще три збиті дрони.

У мережі показали, як збивали БпЛА над Липецькою областю: дивіться відео

Тим часом у міноборони країни-агресорки поділилися кількістю збитих дронів. Там наголосили про щонайменше 30 БпЛА, які атакували російські регіони:

  • з 20:00 по 22:00 було ліквідовано 13 дронів. По чотири над територіями Бєлгородської, Липецької та Орловської областей та один БпЛА збитий над територією Брянської області.
  • з 22:00 до 23:20 сили ППО знищили 17 БпЛА, зокрема 8 – над територією Воронезької області, 5 – над територією Брянської області, 3 – над територією Липецької області та 1 – над територією Бєлгородської області.

До слова, атаку дронів на Бєлгородщину підтвердив керівник ЦПД Андрій Коваленко коротким повідомленням о 00:22.

Нагадаємо, що у Рязані 26 жовтня палавнафтовий завод.

Теги по теме
Россия
Источник материала
loader