Дніпропетровське хабанеро: виробник гострих соусів працює на локальній сировині
Дніпропетровське хабанеро: виробник гострих соусів працює на локальній сировині

Дніпропетровське хабанеро: виробник гострих соусів працює на локальній сировині

Хабанеро — один із найгостріших перців. Його у 2013 році взялося вирощувати й переробляти подружжя Мартинових з Дніпропетровщини.

Про це під час прямого ефіру в Instagram розповідає співзасновник бренду Mr.Caramba Роман Мартинов.


«10 років тому в Україні ніхто не вирощував перець хабанеро, ми були першими. А потім у 2015-2017 роках стався бум, і всі почали його вирощувати, він перестав бути чимось ексклюзивним. Цей перець нині можна купити в супермаркеті чи на базарі. Тому ми сфокусувалися суто на виробництві», — розповідає крафтяр.

Источник материала
loader
loader