"А-ля форшмак": як зі звичайних інгредієнтів зробити не канапе, а шедевр на святковий стіл
"А-ля форшмак": як зі звичайних інгредієнтів зробити не канапе, а шедевр на святковий стіл

"А-ля форшмак": як зі звичайних інгредієнтів зробити не канапе, а шедевр на святковий стіл

Ось, наприклад, кулінарна блогерка @mariiam_foodblog в TikTok показала рецепт приготування своїх улюблених канапок. Вони мають схожість з форшмаком, але при цьому неповторний смак.

Канапки "а-ля форшмак"

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 8

Інгредієнти:
– хліб "Азовський" – 1
– яйця – 4
– зелена цибуля – 1 пучок
– сметана – 3 столові ложки
– оселедець – 1 пачка
– гірчиця в зернах до смаку
– сіль, перець до смаку

Як приготувати такі канапки: дивіться відео

Приготування:

  1. Яйця відваріть, охолоджіть, почистіть та розімніть виделкою у глибокій ємності. Додайте сіль, перець та сметану. Перемішайте.
  2. Додайте дрібно нарізану зелену цибулю. Знову перемішайте.
  3. Хліб наріжте на трикутники та кожен із них змастіть намазкою, що вийшла.
  4. Зверху викладіть шматок оселедця та додайте гірчицю. Можна подавати на стіл!

Цікаво: як приготувати японський салат з крабових паличок, що стане найсмачнішою альтернативою класичного "Крабового".

Источник материала
loader
loader