Республіканці готують план на перші 100 днів президентства Трампа - ЗМІ
Республіканці готують план на перші 100 днів президентства Трампа - ЗМІ

Республіканці готують план на перші 100 днів президентства Трампа - ЗМІ

Республіканці у Конгресі США розробляють план для Дональда Трампа на випадок його перемоги на президентських виборах, він розрахований на перші 100 днів.

Про це повідомляє The Hill, передає Укрінформ.

"Лідери республіканців в обох палатах складають програму на перші 100 днів перебування Дональда Трампа на посаді. Вони очікують швидко перейти до узгодження бюджету, який передбачає обіцянку скоротити податки на трильйони доларів", - йдеться у статті.

Зазначається, що нещодавно помічники лідера республіканців у Сенаті Мітча Мак-Коннелла, лідера республіканців у Палаті представників Стіва Скаліза та спікера Майка Джонсона мали зустріч з цього приводу.

За даними The Hill, ключовим пріоритетом республіканців буде продовження дії закону про скорочення податків, термін дії якого спливає наприкінці 2025 року.

Крім того, у Республіканській партії розглядають можливість фінансування нової великої ініціативи з безпеки кордонів, що включатиме завершення будівництва "стіни Трампа" і, можливо, припинення фінансування деяких проєктів чинного уряду.

Як повідомлялося, згідно з результатами нового соцопитування, 47% респондентів мають намір проголосувати за Трампана президентських виборах у листопаді, тоді як 45% - за Камалу Гарріс.

Вибори президента США відбудуться 5 листопада.

Фото: Pool

Теги по теме
США Дональд Трамп
Источник материала
loader