Житель Ізмаїльського району саморобним списом спричинив тяжкі тілесні ушкодження односельцю
Житель Ізмаїльського району саморобним списом спричинив тяжкі тілесні ушкодження односельцю

Житель Ізмаїльського району саморобним списом спричинив тяжкі тілесні ушкодження односельцю

Житель Ізмаїльського району саморобним списом спричинив тяжкі тілесні ушкодження односельцю - Фото 1

Досудове розслідування слідчі завершили та обвинувальний акт відносно правопорушника вже скерували до суду. Тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Подія сталася у вересні в одному з населених пунктів Саф’янівської сільської громади.

Поліцейські встановили: 42-річний чоловік, дізнавшись, що 51-річний сусід образливо висловлювався на його адресу, ввечері пішов до нього з’ясовувати стосунки. Під час спілкування він ще більше обурився і вдарив товариша в руку та груди саморобним загостреним металевим списом, який приніс із собою, після чого пішов геть.

«Швидку» пораненому викликав чоловік, який порався поряд по господарству і став свідком події. Медики госпіталізували потерпілого з непроникаючою різаною раною передпліччя та проникаючим пораненням грудної клітки. За висновком судово-медичних експертів, частина отриманих потерпілим тілесних ушкоджень відноситься до категорії тяжких.

У скоєному зловмисник зізнався. На час слідства суд обрав йому запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

«Зібравши достатню кількість доказів, ми висунули фігуранту обвинувачення у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння. Згідно з ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк до восьми років. Розслідування, яке проводилось під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури, ми завершили і обвинувальний акт скерували до суду», – зазначила слідча у справі, майор поліції Тетяна Злобіна.

Ізмаїльський районний відділ поліції Одещини

Tweet
Источник материала
loader
loader