Ви, с*ка, навіть не уявляєте, – Бєдняков відповів хейтерам, які дорікнули йому через розлучення
Ви, с*ка, навіть не уявляєте, – Бєдняков відповів хейтерам, які дорікнули йому через розлучення

Ви, с*ка, навіть не уявляєте, – Бєдняков відповів хейтерам, які дорікнули йому через розлучення

Андрій Бєдняков висловився про розлучення з дружиною в інстаграм-сторіз на своїй сторінці. Він зауважив, що коли його допис про розрив міг здатися звичайним милим текстом, то це зовсім не так.

Андрій Бєдняков відповів на закиди, начебто він "кинув жінку з двома дітьми". Він здивований кількістю порад і повчань у його бік.

Ви не уявляєте, як мені боляче. Ви, с*ка навіть не уявляєте. Дуже багато порад, повчань, до того ж обожнюю "думки" професіоналів, які вирішили залізти й дати свою оцінку: "Кинув з двома дітьми". Ок. Бийте мене. Головне: не чіпайте родину. За них – відірву голову! А я витримаю,
– зауважив шоумен.

Ви, с*ка, навіть не уявляєте, – Бєдняков відповів хейтерам, які дорікнули йому через розлучення - Фото 1
Андрій Бєдняков про розлучення / Фото з інстаграм-сторіз

Телеведучий додав, що він з дружиною завжди був чесний перед аудиторією в соцмережах. Андрій також подякував тим, хто його підтримує.

Кому відповів Бєдняков

У мережі припустили, що Андрій Бєдняков таким чином відповів Аліні Шаманський, яка висловилась про їхнє розлучення у коментарях.

"Допис дуже сумно-романтичний… І це ваше життя. Ніхто не в праві туди лізти. Але зараз складно навіть уявити почуття жінки, яка залишилася однією на тому краю світу з двома дітьми в чужій країні, яка ще зовсім нещодавно зізнавалася у сторіз у коханні своєму єдиному чоловікові, батьку своїх дітей, який сказав їй, що "на тому краю світу" буде безпечніше! Але, як виявилось, немає безпечнішого місця на землі, ніж родина. Бажаю Насті сил це пережити… Розлучення – це боляче", – писала Аліна Шаманська.

Блогерці в коментарях дорікнули, що так вона "наче і підтримала, але ж і вколола своїм коментом".

Источник материала
loader
loader