В окупованому Луганську назріває транспортний колапс – ЦНС
В окупованому Луганську назріває транспортний колапс – ЦНС

В окупованому Луганську назріває транспортний колапс – ЦНС


У місті виходять на роботу лише третина від потрібної кількості водіїв громадського транспорту.


У тимчасово окупованому Луганську посилюється проблема з громадським транспортом. Причиною є масова мобілізація водіїв автотранспорту, Центр національного спротиву (ЦНС).
 
Зазначається, що у місті виходять на роботу лише третина від потрібної кількості водіїв громадського транспорту. Інших ще на початку повномасштабного вторгнення росіяни забрали на війну. І досі окупаційна влада не може знайти хоча б 300 водіїв, аби міські маршрути запрацювали.
 
Тим часом місцева окупаційна адміністрація готує чергове “покращення” – підвищення цін на проїзд. Це, за їхніми словами, має сприяти покращенню якості перевезень.
 
“Однак місцеві мешканці у це не вірять. Тотальний брак водіїв, викликаний масовою мобілізацією до армії окупанта, а також зношеність автопарку підвищенням цін на проїзд не вирішити”, – зазначили в ЦНС.

Нагадаємо, у тимчасово окупованій Донецькій області росіяни оголосили про “нововведення”. Тепер люди мають платити комісію за комуналку. 

Також повідомлялося, що на тимчасово окупованих територіях сходу України місцеві лікарні відмовляються обслуговувати цивільне населення.



Теги по теме
оккупация Транспорт
Источник материала
loader
loader