У перуці та з вусами: "Холостяк" Олександр Терен здивував появою у новому кліпі OTorvald
У перуці та з вусами: "Холостяк" Олександр Терен здивував появою у новому кліпі OTorvald

У перуці та з вусами: "Холостяк" Олександр Терен здивував появою у новому кліпі OTorvald

Сьогодні, 25 жовтня, у гурту O.Torvald відбулась прем'єра нового кліпу. Музиканти представили відеороботу на пісню "Хейту на зло", що увійшла до альбому "Втома".

Учасники O.Torvald пояснили, про що цей трек. Він закликає робити те, що робить нас щасливими – попри хейт та на зло усім людям, які в нас не вірять.

Коли ми писали пісню, я усвідомлював, що переживаю свій власний шкільний досвід, про поділення дітей на "крутих" і "не крутих", про шкільний булінг, про те, що переживають мої діти зараз, перебуваючи в іншій країні,
– пригадав Женя Галич.

Лідер O.Torvald. додав, що з віком проблем і хейтерів стає все більше. Але це має стати мотивацією, адже завдяки силі духу та бажанню бути краще – з'явиться результат.

Що відомо про кліп

Відеороботу на пісню зняли ще у червні 2024 року у скейт-парку на ВДНГ. Знімання тривали всю ніч. За сюжетом, дві команди скейтерів – "лузери" та "красавчики" змагаються за титул найкращої команди. Переможця обирали судді, яких зіграли музиканти гурту O.Torvald.

Я з самого дитинства мріяв зняти кліп "по панк-року", як у закордонних зірок – на стилі, зі скейтами, у справжньому скейтпарку, і нарешті у нас це вийшло. Ну і головне, що ми долучили Сашу Терена. Він сміється над системою, він її ламає. Коли я зателефонував Саші і запропонував зіграти тренера по скейтбордингу, він розсміявся і майже одразу погодився,
– прокоментував Женя Галич.

Окрім гурту O.Torvald, Жені Галича та Олександра Терена, у кліпі зіграли епізодичні ролі стендап-комік Повар Даніл та кінооглядачка Інна Гордєєва.

У перуці та з вусами: "Холостяк" Олександр Терен здивував появою у новому кліпі OTorvald - Фото 1
Олександр Терен у кліпі / Фото пресслужби

Головний герой – Олександр Терен

Ветеран війни своїм прикладом показав, як важливо не здаватися. Він погодився на знімання в кліпі насамперед тому, що хоче, аби якнайбільше людей побачили людей з інвалідністю в усіх сферах життя.

"Я знав цю пісню раніше, я знав слова. Коли мені скинули сценарій, мені сподобалось, що в кліпі я був тренером "команди невдах", які ніби-то не мали ніяких шансів, але перемогли у фіналі. Це показник для дітей, підлітків та молоді, що попри те, що вас можуть хейтити за щось, не приймати ваші особливості та прояви, – все одно можна перемагати, ставати крутими хейту на зло", – поділився Олександр Терен.

Режисером кліпу став Євгеній Головатенко. За його словами, ця робота – це пошана всім панк-рок кліпам початку 2000-х або кінця 90-х.

Теги по теме
музыка
Источник материала
loader