Співаки, блогери, ведучі та інші: українські зірки долучилися до написання радіодиктанту
Співаки, блогери, ведучі та інші: українські зірки долучилися до написання радіодиктанту

Співаки, блогери, ведучі та інші: українські зірки долучилися до написання радіодиктанту

Серед них – акторка Наталія Сумська та музикант Ігор Діденчук. Також деякі знаменитості писали радіодиктант вдома. Про це вони розповіли у своїх соцмережах і навіть показали процес.

Солістка гурту GO_A Катерина Павленко взяла участь в ініціативі й прийшла писати радіодиктант в Національному університеті Києво-Могилянської академії. Вона поділилася, що давно вже не писала ручкою і "розділові знаки не є її сильною стороною", відтак робила помилки, проте рада була долучитись до такої ініціативи.

Написання диктанту — для мене це дуже важлива подія і знакова зустріч, яка характеризує нас як націю, яка здатна об'єднатись і в якісь моменти згадати, де б ми не були, і в якому куточку світу не знайти те, що об'єднає нас і зробити це разом,
– зазначила співачка.

Катерина Павленко писала радіодиктант
Катерина Павленко писала радіодиктант / Скриншот з інстаграм-сторіс

Телеведучий Костянтин Грубич писав радіодиктант разом зі своєю донькою Владою.

Пишу не вдома, бо таким чином виявляю свою небайдужість до важливої історії про українську самоідентифікацію. Нехай навіть той диктант складатиметься з одного нескінченого речення. Забужко має на це право. Головне – наша нескінчена любов і віра в Україну,
– підкреслив шоумен.

Вдома радіодиктант писала блогерка невгамовна Монро. Вона поділилася, що робила це вже втретє.

Травесті-діва Монро писала радіодиктант
Травесті-діва Монро писала радіодиктант / Скриншот з інстаграм-сторіс

Також це зробила Наталка Карпа.

Наталка Карпа написала радіодиктант
Наталка Карпа написала радіодиктант / Скриншот з інстаграм-сторіс

Куди надіслати радіодиктант на перевірку

  • Роботи можна відправити паперовим листом на адресу 01001 м. Київ, вул. Хрещатик, 26. Всі надіслані заявки повинні бути на поштовому штемпелі не пізніше 27 жовтня.
  • Крім того, учасники можуть надіслати свої роботи на електронну пошту rd@suspilne.media у вигляді фотографії або сканованої роботи в одному з наступних форматів: .jpg, .png, .jpeg, .tiff або .pdf. Кінцевий термін подачі робіт на електронну пошту: 28 жовтня об 11:00.
Источник материала
loader