Шовковський: Нам у нападі трохи не вистачало агресивності
Шовковський: Нам у нападі трохи не вистачало агресивності

Шовковський: Нам у нападі трохи не вистачало агресивності

Головний тренер футболістів київського «Динамо» Олександр Шовковський відповів на запитання представників ЗМІ після виїзного матчу 3-го туру основного етапу Ліги Європи проти італійської «Роми» (0:1).

Як повідомляє пресслукжба киян, наставник динамівців, зокрема, зазначив, що його гравцям трохи не вистачало агресивності у нападі, пережає Укрінформ.

«Ми чудово розуміли, проти якої сильної команди граємо, і як ця команда готує атаки. У першу чергу намагалися зробити усе можливе, щоб лімітувати простір між лініями і не дати супернику швидко забити. На жаль, ми заробили прикрий пенальті, який, вважаю, був необов’язковим, і пропустили м’яч. Хоча, окрім цього та дальніх ударів, на мою думку, «Рома» більше не створила нічого у першому таймі. Ми намагалися використати свої шанси, включаючи швидкості  у контратаках, створили кілька моментів, які могли позитивно для нас закінчитися, але, на жаль, не реалізували їх. А в епізоді, коли забили, наш гравець опинився в положенні «поза грою».

У другому таймі ми хотіли трохи змінити малюнок гри. Після перерви у нас було кілька непоганих моментів, які ми могли завершувати більш вдало... Сьогодні у нападі нам трохи не вистачало агресивності, особливо на початку гри. Ми віддаємо належне «Ромі», яка грає в Серії А та має великий бюджет. Ми ж зараз не можемо залучити легіонерів такого рівня, як нам хотілося б. Ті іноземці, які в нас були раніше, коли почули перші вибухи та постріли, одразу ж попросилися поїхати в оренду», - сказав Шовковський.

В основному турнірі Ліги Європи «Динамо» також зіграє з угорським «Ференцварошем» (7 листопада), чеською «Вікторією» (28 листопада), іспанським «Реал Сосьєдадом» (12 грудня), турецьким «Галатасараєм» (21 січня) та латвійським клубом РФШ (30 січня).

Фото: fcdynamo.com.

Теги по теме
футбол Спорт Динамо Лига Европы
Источник материала
loader
loader