­­Путін стверджує, ніби отримав «секретну пропозицію» від України
­­Путін стверджує, ніби отримав «секретну пропозицію» від України

­­Путін стверджує, ніби отримав «секретну пропозицію» від України

Російський диктатор Володимир Путін на саміті БРІКС заявив, що представник Туреччини на вересневій сесії Генасамблеї ООН у Нью-Йорку отримав від України пропозицію для Росії та передав її Кремлю. Про це Путін заявив на пресконференції за підсумками саміту БРІКС, цитує російське пропагандистське видання «РИА Новости».

Диктатор не став уточнювати, яку саме пропозицію йому нібито зробили.

«Туреччина теж виступила з ініціативою щодо ситуації в Чорному морі: забезпечити безпечне судноплавство, укласти певні домовленості та угоди щодо безпеки об'єктів атомної енергетики», – сказав глава Кремля.

Він також стверджує, ніби погодився на пропозицію, але потім президент Володимир Зеленський оприлюднив План перемоги, і це, як каже диктатор, перекреслило можливіть переговорів.

На прохання пропагандистів оцінити від одного до десяти шанси врегулювати війну з Україною Путін сказав, що вважає недоцільним називати озвучувати якісь бали.

Крім того, під час зустрічі з українськими журналістами, на якій був присутній «Главком», Зеленський назвав сигнали, які свідчитимуть, що Путін готовий до переговорів про припинення війни.

Як повідомлялося, Україна готова до переговорів з російськими загарбниками щодо завершення війни.

Раніше Міністерство закордонних справ РФ заперечило інформацію американського видання Washington Post про те, що військова операція України в Курській області нібито зірвала таємні переговори між країнами.

Источник материала
loader
loader