Пари замовляють агента ФБР, щоб стежив за ними перед відпусткою: для чого
Пари замовляють агента ФБР, щоб стежив за ними перед відпусткою: для чого

Пари замовляють агента ФБР, щоб стежив за ними перед відпусткою: для чого

Так, тепер молодята можуть не перейматися організацією та плануванням відпочинку, а замовити все це у колишнього слідчого ФБР. Про це пише Mirror.

Як це відбувається

Парам доведеться дозволити приватному детективу стежити за їхнім життям впродовж місяця до поїздки.

За солідну плату колишній шпигун непомітно стежитиме за молодятами, намагаючись розкрити подробиці їхнього інтимного життя. Це важливі деталі, які будуть використані для створення максимально персоналізованого медового місяця.

Слідчий буде прочісувати акаунти пари в соціальних мережах, стежити за їхнім повсякденним життям, аналізувати їхні звички та збирати інформацію від друзів та сім'ї. Після того, як сміттєві баки будуть обшукані, лайки будуть ретельно вивчені, а звички пари в покупках будуть проаналізовані, вся інформація буде зібрана та використана для розробки ідеальної відпустки.

Медовий місяць триватиме 11 днів. Він розпочнеться у заповіднику Крюгера у Південній Африці та закінчиться на одному з приватних Сейшельських островів.

Все решта – індивідуально. І це, напевно, найретельніше підібраний пакет медового місяця у світі.

Скільки коштує замовити планування такої відпустки

Цю послугу організовує компанія Amazon Go2Africa. У вартість входить не лише стеження агента, а й сам медовий місяць включно з перельотами, проживанням, візою, заходами тощо.

Така розкіш обійдеться у 67 550 фунтів стерлінгів на пару (близько 81 тисячі євро).

Компанія обіцяє, що після повернення з медового місяця всі дані про пару стираються.

Живете за кордоном й збираєтеся на море з українським туроператором? Оплатіть мандрівку, скориставшись додатком для грошових переказів TransferGo. Вигідно, зрозуміло й майже зі швидкістю світла.

Теги по теме
Туризм
Источник материала
loader
loader