Любителі трилерів впізнають: у Британії продають ідилічну хатинку з відомого шоу
Любителі трилерів впізнають: у Британії продають ідилічну хатинку з відомого шоу

Любителі трилерів впізнають: у Британії продають ідилічну хатинку з відомого шоу

Як пише The Sun, дім пропонує бездоганні житлові приміщення та неймовірний сад. Як він виглядає та в якому саме серіалі його можна побачити, розповідаємо далі.

Як виглядає англійський будинок з відомого шоу

Шанувальники трилерів, ймовірно, впізнають цей ідилічний котедж з трьома спальнями, який виставили на продаж за 850 000 фунтів стерлінгів (понад 45 мільйонів гривень).

Відомий як "Котедж Колодязь", цей будинок 17-го століття розташований серед сільських пагорбів в графстві Бакінгемшир у Британії. У 2010 році він був використаний в епізоді популярного серіалу "Убивства в Мідсомері".

Ідилічний будинок з шоу має вигляд типового англійського сільського дому з солом’яним дахом і типово англійським сільським садом.

На фотографіях інтер’єру видно оголені дерев’яні балки, низькі стелі, дерев’яну підлогу та великий камін у кутку, а також кухню та їдальню у задній частині помешкання. Крім цього, житло має кам’яне патіо з піднятою терасою, а також ретельно доглянутий чималий сад.

У Британії продають відомий котеджЯк виглядає будинок / Фото mediadrumimages

Цей дивовижний будинок, що належить до пам'яток XVII століття, пропонує чудово оформлені житлові приміщення, які ідеально поєднують чарівність старого світу з сучасними зручностями. Чарівний котедж, розташований посеред престижної вулиці, був достатньо дивовижним, щоб його використали в кількох епізодах відомого шоу,
– розповів агент з нерухомості, який відповідає за дім.

Він додав, що після входу в котедж відвідувачів зустрічає затишний хол, який веде до ряду кімнат для прийому гостей. Як їдальня, так і вітальня в передній частині будинку пропонують затишні каміни в куточку та більш відкриті балки, що додає характеру власності.

Водночас кухня та їдальня в задній частині помешкання має класичні шафи й виходить на пишний сад. Тим часом як корисна підсобна зона та гардероб на нижньому поверсі забезпечують додаткову зручність.

Источник материала
loader