Для представників громад проведут вебінар щодо особливостей земельного банку
Для представників громад проведут вебінар щодо особливостей земельного банку

Для представників громад проведут вебінар щодо особливостей земельного банку

У вівторок, 29 жовтня, о 16:00 Всеукраїнська асоціація громад запрошує голів громад взяти участь у вебінарі на тему: «Проєкт «Земельний банк: можливості для місцевих аграріїв та переваги для громад» за участі Генерального директора ТОВ «Державний земельний банк» Ярослава Ярославського.

Захід відбудеться в межах «Програми підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади», яку ВАГ реалізовує за підтримки Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО).

Учасники зможуть дізнатись про:

1.  Проєкт «Земельний банк» як механізм прозорої суборенди державних с/г земель.

2.  Особливості та умови аукціонів з суборенди державних с/г земель.

3.  Переваги для місцевих фермерів та можливості для наповнення бюджетів громад.

Дата і час: 29 жовтня, 16:00

Формат: Онлайн на платформі Zoom

Для участі просимо голів громад зареєструватись за посиланням: bit.ly/40jv43w

Усі зареєстровані учасники отримають посилання на Zoom-конференцію за день до заходу. Також просимо зазначити у формі реєстрації свої запитання.

Проєкт “Згуртовані громади” – це проект, який виконується Всеукраїнською асоціацією громад за сприяння Програми USAID АГРО. Його мета – підтримка стійкості та життєздатності громад в умовах війни через своєчасну логістику товарів першої необхідності, а також ресурсів для агровиробництва. У межах проекту від початку війни доставлено понад 1500 тонн вантажів до деокупованих та прифронтових громад, а також для вимушених переселенців. Допомогу отримали понад 200 000 осіб з 572 територіальних громад. Донорами стали понад 80 громад та 20 організацій. 


Перегляди: 0
Источник материала
loader
loader