АРМА передало Овруцький щебеневий завод новому управителю
АРМА передало Овруцький щебеневий завод новому управителю

АРМА передало Овруцький щебеневий завод новому управителю

Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) передало цілісний майновий комплекс Овруцького щебеневого заводу в управління компанії «Тамерлан-1».

Про це повідомила АРМА у Фейсбуці, передає Укрінформ.

«Працівники Центральне МТУ АРМА за актами приймання-передачі передали переможцю конкурсного відбору на управителя – ТОВ «Тамерлан-1» – об’єкти цілісного майнового комплексу Овруцького щебеневого заводу гомельського міського шляхового будівельно-ремонтного тресту», - йдеться у повідомленні.

У Нацагентстві підкреслюють, що новий управитель планує модернізувати виробничий процес та підвищити його енергоефективність. Зокрема, розглядається закупівля новітніх виробничих ліній з видобутку та переробки щебня, а також встановлення вітрогенераторів та сонячних панелей для енергонезалежності заводу.

В АРМА наголосили, що вказані нововведення забезпечать енергонезалежність підприємства та зниження собівартості кінцевої продукції.

Як повідомляв Укрінформ, Національне агентство з пошуку та менеджменту активів (АРМА) реалізувало через Прозорро.Продажі 23,7 тисячі літрів засобів для захисту рослин за 3,2 млн грн.

Теги по теме
Строительство
Источник материала
loader