225 кілометрів трас та ціни від 30 євро: цей гірськолижний курорт найкращий для подорожі взимку
225 кілометрів трас та ціни від 30 євро: цей гірськолижний курорт найкращий для подорожі взимку

225 кілометрів трас та ціни від 30 євро: цей гірськолижний курорт найкращий для подорожі взимку

Зробив це сервіс із туристичного бронювання Omio, представивши рейтинг найкращих гірськолижних курортів світу в 2024 році. Переможець пропонує екстремалам 225 кілометрів гірськолижних трас будь-якої складності.

Гірськолижний курорт "Arosa Lenzerheide" у Швейцарії – найкращий у світі

Ароза Ленцерхайде у Швейцарії посідає перше місце в рейтингу гірськолижних напрямків, маючи дивовижні 225 кілометрів лижних трас для різних рівнів підготовки, а також понад 40 підіймачів.

Для лижників і сноубордистів є 225 кілометрів трас із надійним сніговим покривом, а також є 43 підіймачі для транспорту, тож ви не будете стояти в довгих чергах, щоб піднятися на схили. Курорт також проводить 7 змагань протягом лижного сезону, включаючи Кубок світу з лижного кросу FIS Arosa та Swiss Snow Walk and Run,
– розповідають про переваги курорту.

Для тих, хто хоче покататися на лижах, денний скі-пас для дорослих коштує 92,28 євро, для молоді – 59 євро, для дитини – 29 євро.

Гірськолижний курорт Arosa Lenzerheide у Швейцарії
Гірськолижний курорт Arosa Lenzerheide у Швейцарії / Фото Unsplash

Другу і третю сходинку посіли австрійські курорти Sölden і SkiWelt Вільдер Кайзер, де денні абонементи на катання для дорослих туристів обходяться в 72,60 і 68,62 євро відповідно.

Гірськолижний курорт Зельден в Австрії
Гірськолижний курорт Зельден в Австрії / Фото Oetztal Tourism

Загалом в рейтингу перші 20 позицій займають переважно місця у Швейцарії, Австрії, Італії та Франції. Однак ці популярні місця не відомі своєю доступністю, оскільки ціна денного скіпасу для дорослих зазвичай стартує від 60 євро.

Зауважимо, дослідження оцінювало понад 6 000 курортів на основі 11 різних факторів, зокрема вартість квитків, рейтинги клієнтів, наявність доступу до лижної школи, відстань кожної траси та кількість заходів на курорті протягом сезону.

Як щодо бюджетного катання?

Бахледова/Езерско/Франкова у Словаччині та Сен-Фуа-Тарантюз у Франції виявилися найдоступнішими напрямками для катання на лижах та сноуборді.

Обидва курорти, що посіли 200-те та 156-те місця відповідно, пропонують денні абонементи для дорослих за ціною 34,81 євро, що робить їх бюджетними варіантами для любителів зимових видів спорту.

Третім за дешевизною є курорт Шпіцак у Чехії – 36,07 євро за день катання.

Теги по теме
Туризм
Источник материала
loader
loader