Витончені сукні та класичні костюми: як виглядали весілля українських зірок
Витончені сукні та класичні костюми: як виглядали весілля українських зірок

Витончені сукні та класичні костюми: як виглядали весілля українських зірок

У добірці Show 24 пропонуємо поглянути на архівні фото знаменитих пар і дізнатись цікаві деталі підготовки та церемоній, які тривалий час обговорювала вся країна.

Весілля Тіни Кароль та Євгена Огіра

Попри те, що Євген був продюсером співачки, це не завадило їм зав'язати романтичні стосунки. 15 червня 2008 року пара обвінчалась, а у листопаді того ж року народився син Веніамін. Виконавиця обрала витончену та оригінальну сукню, яка підкреслила усі переваги Тіни, а чоловік постав у чорному класичному костюмі, доповнивши загальний образ пари. На жаль, 28 квітня 2013 року Євген помер від раку шлунку.

Весілля Тіни Кароль та Євгена ОгіраВесілля Тіни Кароль та Євгена Огіра / Фото з інстаграму фан-сторінки співачки

Весілля Джамали та Бекіра Сулейманова

27 квітня 2017 року переможниця Євробачення вийшла заміж за економіста Бекіра Сулейманова. Офіційна церемонія відбулася вранці в Ісламському культурному центрі в Києві, а другу частину святкування перенесли до одного із заміських ресторанів столиці. За час подружнього життя у пари народилось троє синів: Емір-Рахман Сеїт-Бекір, Селім-Гірай та Алім Сеіт-Бекір оглу Сулейманов.

Весілля ДжамалиВесілля Джамали / Фото з інстаграму співачки

Весілля Надії Дорофєєвої та Міші Кацуріна

У червні 2023 року співачка вдруге вийшла заміж. Її обранцем став ресторатор Міша Кацурін. Церемонія була доволі скромна у колі найближчих і найрідніших людей. Надія обрала весільну сукню від TG Botanical й оригінальну довгу фату від The Coat. Нагадаємо, що першим чоловіком артистки був співак Дантес, який сьогодні також перебуває у стосунках.

Надя Дорофєєва та Міша КацурінНадя Дорофєєва та Міша Кацурін / Фото з інстаграму співачки

Весілля Потапа і Насті Каменських

У 2019 році публіка була приголомшена новиною про те, що продюсер і співачка одружились, адже ніхто навіть не здогадувався про те, що зірки можуть бути парою. Спершу Потап випустив ніжну пісню "Константа", у якій зізнавався Насті в коханні, а співачка написала коханому пісню "Обіцяю", яка стала справжнім хітом.

Пізніше у мережі опублікували світлини з весільної церемонії, де співачка постала у красивій сукні, а продюсер одягнув костюм відповідно до колірної гамми весілля.

Весілля Потапа і Насті Каменських / Фото з інстаграму артистки

Весілля Даші Квіткової та Нікіти Добриніна

Пара познайомилась на романтичному шоу "Холостяк", а після проєкту продовжила свої стосунки. Пропозицію руки й серця Нікіта зробив обраниці на Балі, а одружились вони у травні 2020 року. Святкування було доволі скромним і його переносили декілька разів, адже щасливий день припав на пік пандемії COVID-19.

У серпні ж молодята зібрали родичів і друзів, щоб відзначити весілля. Після заходу сонця пара влаштувала романтичну церемонію, яка проходила у розкішній зоні на березі Дніпра, та обмінялася обітницями.

У 2021 році у подружжя народився син Лев, але вже у червні 2023 року Даша та Нікіта офіційно розлучились.

Весілля Даші Квіткової та Нікіти ДобринінаВесілля Даші Квіткової та Нікіти Добриніна / Фото з інстаграму Квіткової

Весілля MamaRika і Сергія Середи

Українська співачка та шоумен одружились у лютому 2020 року. Пара втекла від розкішного святкування, а церемонію провела на одному з островів на березі океану. MamaRika поміняла декілька образів, а Сергій був у світлому костюмі без сорочки. Сьогодні подружжя виховує сина Давида.

Весілля MamaRika та Сергія Середи / Фото з інстаграму співачки

Весілля Юлії Саніної та Валерія Бебка

Артисти тривалий час приховували стосунки від публіки, але у 2011 році офіційно одружились. Весілля було у синьо-білих кольорах. Співачка обрала білу сукню, доповнивши образ тематичним букетом і фатою, а от музикант був у синьому костюмі з білою краваткою. Сьогодні подружжя виховує сина Данила.

Весілля Юлії Саніної та Валерія Бебка Весілля Юлії Саніної та Валерія Бебка / Фото з інстаграму музиканта

Весілля Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна

Арсен – другий чоловік Матвієнко. З ним вона познайомилась на проєкті "Голос країни". Спершу вони просто дружили, адже співак був одружений та виховував з дружиною двох синів, та згодом дружба переросла у кохання. Заради Матвієнко чоловік покинув свою сім'ю та вдруге одружився. Весілля відбулось у 2017 році, вже після того, як Тоня народила коханому донечку. Цікаво, що зіркове подружжя весілля святкувало двічі – в Таїланді та Дніпрі.

Весілля Тоні Матвієнко та Арсена МірзоянаВесілля Тоні Матвієнко та Арсена Мірзояна / Фото з інстаграму Матвієнко

Це далеко не остаточний список зіркових весіль, які ми можемо пригадати, однак кожне з них є по-своєму особливим і неповторним.

Источник материала
loader
loader