Сім'я в Британії думала, що жила з привидом: все виявилося набагато страшнішим
Сім'я в Британії думала, що жила з привидом: все виявилося набагато страшнішим

Сім'я в Британії думала, що жила з привидом: все виявилося набагато страшнішим

Як пише Daily Star, спершу Емма подумала, що це дух її покійного свекра намагається спілкуватися.

Що почула жінка

Моторошна сага почалася після смерті тестя, який раніше жив у їхньому будинку. Відтоді там почали коїтися дивні речі. До прикладу, якось 12-річна донька Емми застрягла зовні, коли її ключ зламався в замку. Коли Емма прийшла додому і впустила її, вони відчули сильний запах газу. Виявилося, що їхній кіт випадково зачепив плиту.

Дивна подія змусила Емму подумати, що ці дивні події були застереженням примари її свекра. Протягом кількох тижнів після його смерті в будинку почали лунати моторошні звуки – шепіт, стогони та стукіт, особливо коли донька Емми була сама.

Шум був настільки моторошним, що навіть сімейний кіт став уникати першого поверху. Переконані, що це дух старого спостерігає за ними, вони намагалися звикнути до незвичних звуків.

Що це було насправді

Те, що сім'я вважала надприродним, виявилося куди більш небезпечним і загрожувало їхньому життю. Виявилося, що їхній котел пропускав чадний газ, викликаючи шуми, які вони прийняли за потойбічні знаки.

Нам пощастило. Те, що ми вважали привидом, могло бути реальною загрозою нашій безпеці,
– зізналася Емма Рід.

Довідка. Чадний газ – це безбарвний, без запаху і смаку газ, який є надзвичайно небезпечним для здоров'я людини. Основна небезпека чадного газу полягає в його здатності швидко проникати в організм і викликати отруєння, що може призвести до серйозних наслідків, включаючи смерть.

Теги по теме
Великобритания
Источник материала
loader