Росія вдарила по Старокостянтинову: є постраждалі
Росія вдарила по Старокостянтинову: є постраждалі

Росія вдарила по Старокостянтинову: є постраждалі


Міська влада повідомила, що в громаді зазнала руйнувань будівля готелю – там повністю знесло дах.

Російські війська атакували в четвер, 24 жовтня, Старокостянтинів Хмельницької області; є постраждалі та пошкодження, сталася пожежа. Про це з посиланням на коментар мера Старокостянтинова Миколи Мельничука  Суспільне Хмельницький

Поки що відомо про чотирьох постраждалих, двоє з яких перебувають в лікарні.

“В громаді зазнала руйнувань будівля готелю. Там повністю знесло дах. Окрім того, у багатоповерхівках та приватних будинках вибиті вікна та шибки. На місцях працюють усі відповідні служби”, – зазначив Мельничук.

За даними голови ОВА, незначні ушкодження отримала одна людина. Пошкоджені готель та багатоповерхівка, почалась пожежа. Внаслідок атаки пошкоджено житловий багатоквартирний будинок.

“Пожежу ліквідовано силами ДСНС. Триває робота з розбирання конструкцій”, – на своєму Telegram-каналі глава Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Також, за даними голови ОВА, пошкоджено дах готелю та нежитлове приміщення, вибуховою хвилею пошкоджено вікна в одній із бібліотек області.

Як ми вже писали, 26 вересня росіяни запустили три ракети Кинджал на Старокостянтинів. Тоді військові заявили, що інформація щодо місць прильотів чи уражень не є публічною.

Крім того, в Хмельницькій ОВА заявили, що Росія атакувала інфраструктуру Хмельниччини.



Теги по теме
Россия
Источник материала
loader
loader