Ми зможемо починати відлік до початку ще однієї війни, – Подоляк сказав, коли це станеться
Ми зможемо починати відлік до початку ще однієї війни, – Подоляк сказав, коли це станеться

Ми зможемо починати відлік до початку ще однієї війни, – Подоляк сказав, коли це станеться

Зараз воюють не країни одна проти одної, а ціннісні альянси, сказав 24 Каналу радник голови Офісу Президента Михайло Подоляк. Він пояснив, до чого може призвестиучасть КНДР у російсько-українській війні.

Ризик ще однією війни різко зріс

Домінування через насилля – ціль Росії, яку країна-агресор хоче реалізувати спільно з КНДР. Північна Корея розуміє, що у будь-якому випадку на корейському півострові буде війна. Тому зараз Кім Чен Ин відправляє війська у зону бойових дій, аби вони отримали досвід.

Зверніть увагу! Ветеран російсько-української війни, майор запасу Олексій Гетьман вважає, що стримувальним фактором для КНДР може стати Південна Корея і зброя, яку вона може передати Україні.

Тепер вже Південна Корея повинна усвідомити, що це буде зовсім інша армія КНДР й потенційний конфлікт на корейському півострові буде набагато смертоносніший.

А те, що він буде, це однозначно. Як тільки КНДР почне брати участь у бойових діях на території України, можемо починати відлік тижнів до початку ще однієї великої війни. Тому що це об'єктивний історичний розвиток процесів,
– мовив Подоляк.

Сьогодні вже очевидно, що конфлікт глобалізовано й це не просто конфлікт Росії й України за території. Тому концепцію, мовляв, ви віддайте Росії території й на цьому все завершиться, треба відкинути.

Все тільки почнеться. Третя світова війна почнеться у момент, коли буде підписано договір про передачу окупованих територій Росії. Тому що це стимулювання і масштабування агресії,
– додав радник голови Офіс Президента.

Він наголосив, що партери мають збагнути, що домовитися з Путіним не вдасться, ескалація продовжуватиметься доки Росія не буде покарана, але країну-агресора можна примусити програти цю війну.

Теги по теме
война КНДР
Источник материала
loader
loader