Жінку звільнили через жарт у робочому чаті: що вона сказала
Жінку звільнили через жарт у робочому чаті: що вона сказала

Жінку звільнили через жарт у робочому чаті: що вона сказала

Як пише Mirror, жінка поділилася цією веселою історією у тіктоці.

Чому звільнили жінку

Наталі зізналася, що це звільнення – "найпринизливіше, що їй доводилося пережити". Розповідаючи свою історію, Наталі пояснила, що на той час її команда була дуже недоукомплектована, зазнавала мікроменеджменту, і моральний дух у всіх був дуже низьким.

Ми завжди спілкувалися один з одним через Skype for Business і просто базікали про те, як кепсько пройшов день, і якщо ми коли-небудь говорили про менеджерів, то використовували їхню першу літеру імені. Вони все одно знають, про кого ви говорите,
– зазначила вона.

Одного дня у груповому чаті команди вона пожартувала:

"Чому б ви віддали перевагу: посадити кактус у свою квітку і поїхати кататися на велосипеді або попрацювати там, де ми працюємо".

Жінку звільнили через жарт у робочому чаті: дивіться відео

Наталі розповіла, що, не надаючи значення груповому чату, вона і ще один хлопець з її команди були здивовані, коли їх запросили на нараду, щоб обговорити, як часто вони користуються Skype, і що менеджер хоче переглянути їхні повідомлення.

Мене викликають, і на столі лежить ціла стопка паперів із роздрукованою всією нашою розмовою за той тиждень. Мій менеджер зачитує мені всю розмову повністю і просить мене прокоментувати,
– пригадала жінка.

Наталі зізналася, що вона розплакалася і це було дуже принизливо.

Источник материала
loader