Коти в "кроксах" від McDonald's підкорюють TikTok: тренд розтоплює серця
Коти в "кроксах" від McDonald's підкорюють TikTok: тренд розтоплює серця

Коти в "кроксах" від McDonald's підкорюють TikTok: тренд розтоплює серця

Новий Happy Meal з "кроксами" з'явився у продажу з 17 вересня, пишуть Тренди 24. Акційний Happy Meal містить не тільки іграшки, але й наклейки, якими можна на свій смак оздобити "крокси".

Коти в "кроксах" стали трендом у TikTok

Та, мабуть, ні в McDonald's, ні в Crocs не очікували, наскільки популярною виявиться колаборація. Спершу шанувальники спробували зібрати всю колекцію "кроксів", чим ділилися у соціальних мережах.

Однак згодом люди знайшли креативне застосування для "кроксів". Власники іграшок почали записувати відео, як намагаються приміряти мініатюрні "крокси" на лапки своїх котиків.

Котик не дає приміряти "крокс" на його лапку: дивіться відео

Тренд з "кроксами" на лапках котів швидко став вірусним у TilTok. Тому користувачі мережі почали показувати своїх улюбленців з "кроксами".

Одна з користувачок показала відео, як її кішка зробила "кусь" при спробі приміряти "крокс" на лапку. "Попелюшка – шотландська версія", – підписано відео.

Котик зробив "кусь" при спробі приміряти "крокс": дивіться відео

Ще один котик дозволив приміряти "крокс" на свою праву лапку. Але в погляді пухнастого так і читається звичне для котів питання: "Що ти робиш, людино?"

Котик приміряв "крокс" на лапку: дивіться відео

Іншому котику так і не вдалося приміряти "кроркс" через велику лапку. "Коли мрієш бути Попелюшкою, але маєш 41 розтоптаний", – зазначено на відео.

Лапка кота виявилася завеликою для "крокса": дивіться відео

Власниці ще однієї пухнастої красуні вдалося зібрати колекцію "кроксів".

Власниця кота зібрала "крокси": дивіться відео

Источник материала
loader
loader