Ізраїль знищив офіс проіранської телекомпанії Al-Mayadeen у Бейруті, — Reuters
Ізраїль знищив офіс проіранської телекомпанії Al-Mayadeen у Бейруті, — Reuters

Ізраїль знищив офіс проіранської телекомпанії Al-Mayadeen у Бейруті, — Reuters

Канал підтвердив факт удару і повідомив, що евакуював своїх працівників з офісу ще на початку ізраїльських ударів по Лівану.

Ізраїльський удар по передмістю ліванської столиці Бейрута 23 жовтня знищив офіс проіранської телекомпанії Al-Mayadeen. Про це повідомляє Reuters із посиланням на джерело в службі безпеки Лівану.

Ще два джерела в службі безпеки підтвердили, що цей офіс, розташований у багатоповерхівці, був уражений ізраїльським ударом.

Телекомпанія на своєму сайті підтвердила факт удару. Канал повідомив, що евакуював своїх працівників з офісу ще на початку ізраїльських ударів по Лівану.

Міністерство охорони здоров'я Лівану повідомило, що внаслідок ізраїльської атаки загинула одна людина, ще п'ятеро отримали поранення, у тому числі дитина.

Міністр зв'язку Ізраїлю Шломо Кархі заявив, що передачі «Аль-Маядіна» «слугують інтересам ворогів Ізраїлю» та завдають шкоди національній безпеці. Міністр оборони Йоав Ґаллант сказав, що «Аль-Маядін» «на практиці став рупором терористичної організації “Хезболла” та її голови Хасана Насралли».

Al Mayadeen — ліванський пан-арабський супутниковий новинний телеканал, що базується в Бейруті. На інформаційному ринку він конкурує з катарською Al Jazeera, саудівською Al Arabia, а також із Sky News Arabia та BBC News Arabic. Al Mayadeen часто називають прихильним до «Хезболли», режиму Башара Асада та Ірану.

Фото: пошкоджений офіс телекомпанії Al-Mayadeen / almayadeen.net
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Долучитись
Теги по теме
Обстрел Израиль
Источник материала
loader
loader