Як же це не смішно, Христино, – Емма Антонюк різко прокоментувала поцілунок Соловій з хлопчиком
Як же це не смішно, Христино, – Емма Антонюк різко прокоментувала поцілунок Соловій з хлопчиком

Як же це не смішно, Христино, – Емма Антонюк різко прокоментувала поцілунок Соловій з хлопчиком

Блогерка Емма Антонюк прокоментувала поцілунок Соловій з хлопчиком в інстаграм-сторіз на своїй сторінці. Це відео з концерту артистки вона назвала далеко не "смішним".

Насправді тема сексуалізації підлітків, "лолітства", німфетства – трохи про інше. Господи, як же це не смішно, Христино. Страшно і не смішно,
– написала Емма Антонюк.

До скриншоту з відео Христини Соловій Емма додала скриншот новини про справу щодо зґвалтування неповнолітньої дівчини на випускному. Ймовірно, так блогерка натякнула, що вчинок Христини Соловій "тягне" на кримінальну відповідальність.

Як же це не смішно, Христино, – Емма Антонюк різко прокоментувала поцілунок Соловій з хлопчиком - Фото 1
Емма Антонюк про Христину Соловій / Скриншот з відео

У мережі тим часом думки розділилися: одні не вважають, що поцілунок Христини з хлопчиком був чимось незаконним, інші іронізують, а хтось розкритикував співачку.

Чому в Емми та Христини виник конфлікт

  • У липні цього року Емма Антонюк взяла інтерв'ю в Христини Соловій та запитувала співачку про німфеток, образ Лоліти та педофілію. Блогерка вирішила підняти цю тему, адже Соловій раніше захоплювалась романом Набокова "Лоліта" й писала наукову роботу про "психотип німфетки".
  • Ще на інтерв'ю Соловій звинуватила блогерку в тому, що вона намагається створити "срач" і хоче "гучних заголовків у ЗМІ". Вона додала, що не виступала за відбілювання педофілії.
  • Згодом Христина Соловій заявила, що не рекомендує ходити на інтерв'ю до Емми, бо вона не може назвати її "інтерв'юеркою". Антонюк натомість подякувала співачці за сміливість прийти до неї, але додала, що не поділяє її поглядів на жіночу сексуальність і жонглювання терміном "німфетство".
Источник материала
loader
loader