Я не скупердяйка, – травесті-діва Монро зізналась, скільки грошей витрачає в місяць
Я не скупердяйка, – травесті-діва Монро зізналась, скільки грошей витрачає в місяць

Я не скупердяйка, – травесті-діва Монро зізналась, скільки грошей витрачає в місяць

Травесті-діва в інтерв'ю OBOZ.UA зізналася, що видалила свій телеграм-канал, коли зрозуміла, що він погано на неї впливає. Тому YouTube-канал став її головною відрадою та джерелом заробітку.

Зараз основні мої платформи – це YouTube-канал й Instagram. І я прямо надихаюся тим, що роблю. Скільки заробляю? Мені вистачає на життя. Скромне чи комфортне? Ну, на таке, як я хотіла б, мабуть, не дуже достатньо. Але я живу скромно,
– зізналась Монро.

Блогерка зауважила, що для життя в Києві їй потрібно щонайменше 40 тисяч гривень у місяць. Адже вона витрачає кошти не лише на себе, але й на близьких.

"У мене кицьки, мама-пенсіонерка, якій 79 років. Левчик – нехай не моя дитина, але все одно. Щось інколи треба докупити – і я це роблю. Але ви знаєте, останній рік я досить легко розлучаюся з грошима. І вони з'являються", – поділилась Монро.

Чи економить Монро зароблені гроші

За словами травесті-діви, у неї доволі скромне життя. Однак вона визнає, що коли раніше була скнарою, то зараз у неї здорова ощадливість. На думку Монро, кожній людині приходить стільки грошей, скільки їй потрібно.

Я теж уже не скупердяйка. Раніше економила, багато в чому собі відмовляла. Було страшно, що грошей не стане. Зараз продовжую жити достатньо економно, але це здорова ощадливість. Якщо чогось хочу, то дозволяю собі. Щоправда, інколи триста разів себе запитаю: а чи справді це наразі потрібно?
– поділилась блогерка.

Монро зізналась, що отримує комерційні пропозиції – це знак того, що ім'я почало на неї працювати. На її думку, раніше вона була жадібна та вимоглива, а зараз в її житті – вдячність та легкість. Травесті-діва не забуває дбати й про фінансову подушку, тому з заробітків завжди щось відкладає.

Теги по теме
Деньги
Источник материала
loader