Дмитро Дікусар, який служить в ЗСУ, вперше за декілька місяців вийшов на зв'язок
Дмитро Дікусар, який служить в ЗСУ, вперше за декілька місяців вийшов на зв'язок

Дмитро Дікусар, який служить в ЗСУ, вперше за декілька місяців вийшов на зв'язок

Дмитро зробив це у свій день народження, 24 жовтня. Військовий в інстаграмі показав нове фото та висловився про те, що відбувається в нас в країні.

Дмитро Дікусар поділився, що навіть у це святковий день мав "виступ" зі своєю командою.

Не той, що ви звикли бачити, але він набагато цінніший для мене. Кацапні було боляче! На жаль, це не поверне життя нашим друзям і близьким. Але, збереже життя іншим,
– зазначив захисник.

Він також сказав свою думку про те, що зараз відбувається в Україні.

Я відчуваю вашу роздратованість деякими нашими співгромадянами, бо буваю іноді в місті та теж читаю новини. Можливо, ви навіть, час від часу, втрачаєте віру в людей… Але пам'ятайте, що прекрасні люди є в нашій країні. Можливо, їх навіть менше, ніж гнид… Але, на них тримається Всесвіт! Тож, не втрачайте віру один в одного, мої прекрасні люди, і фільтруйте російське ІПСО, яке працює безперестанку,
– наголосив танцівник.

Зауважимо, Дмитро відзначив, що світлину він зробив ще минулого року, проте наразі нічого святковішого немає.

Що відомо про службу Дмитра Дікусара у війську

27 лютого 2022 року хореограф поділився в соціальних мережах відео з ВЛК. Після успішного проходження необхідних процедур він приєднався до лав Збройних Сил України.

Дмитро зазначав, що готовий захищати Україну до самої перемоги. Він відкинув можливість виїзду за кордон, адже хоче зробити свій внесок у післявоєнну відбудову нашої країни.

Источник материала
loader
loader