ЗСУ відбили 10 атак на Селідове – Генштаб
ЗСУ відбили 10 атак на Селідове – Генштаб

ЗСУ відбили 10 атак на Селідове – Генштаб


Майже третину усіх штурмів росіяни організували на Покровському напрямку. Зараз там точаться вісім боїв.

Від початку поточної доби на фронті відбулося 79 бойових зіткнень. Найзапекліші бої точаться в районі міста Селідово на Покровському напрямку, Генштаб ЗСУ у зведенні станом на 16:00 в середу, 23 жовтня.

 
Так, на Харківському напрямку відбулося чотири бойових зіткнення. ЗСУ відбили три атаки росіян у районі Вовчанська. Ще один бій досі триває.

зупинено дві штурмові дії загарбників поблизу Піщаного та Вишневого. Поблизу Кругляківки, Степової Новоселівки та Лозової точиться  ще чотири бої.

ворог безуспішно атакував в районах Греківки та Тернів.

триває один бій в районі Григорівки.

противник три рази безуспішно атакував в районах Торецька та Неліпівки.

ворог атакував 15 разів в районі Селідового. 10 атак відбито, точаться запеклі бої. Також противник здійснив дев’ять штурмів в районах населених пунктів Суха Балка, Новоторецьке, Промінь, Лисівка, Сухий Яр та Крутий Яр. Три боєзіткнення досі тривають.

відбито 16 штурмів в районах населених пунктів Новодмитрівка, Кремінна Балка, Гостре, Дальнє та Антонівка. При цьому бої точаться в районах Зоряного та Катеринівки.

росіяни організували три штурми поблизу Новоукраїнки та Золотої Ниви. Атаку в районі Богоявленки вже відбито.

і ЗСУ зупинили по одній ворожій атаці.

Нагадаємо, за добу 22 жовтня російських загарбників стало менше майже на 1500 осіб. Загальні втрати країни-агресора Росії наближаються до 690 тисяч військових.



Источник материала
loader
loader