В Одесі поліцейські викрили підлітка в оборудках з психотропними речовинами
В Одесі поліцейські викрили підлітка в оборудках з психотропними речовинами

В Одесі поліцейські викрили підлітка в оборудках з психотропними речовинами

В Одесі поліцейські викрили підлітка в оборудках з психотропними речовинами - Фото 1

16-річний хлопець незаконно придбав і зберігав з метою збуту PVP. Тепер юнакові загрожує кримінальна відповідальність.

Патрульні поліцейські викрили в Хаджибейському районі зловмисника, де він розкладав у схованки «товар». Викликана на місце події слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції вилучила з них загалом 12 згортків із майже п’ятьма грамами особливо небезпечної забороненої в обігу психотропної речовини РVР, що було підтверджено експертним висновком.

У правопорушника вилучили мобільний телефон з інформацією, яка підтверджує його злочинну діяльність.

Поліцейські встановили, що психотроп юнак замовив через один із мобільних додатків з метою подальшого збуту шляхом «закладок».

«За наявності достатніх доказів ми повідомили фігуранту про підозру у незаконному придбанні та зберіганні особливо небезпечної психотропної речовин у великих розмірах, з метою збуту. Це правопорушення кваліфікується за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк до десяти років з конфіскацією майна. Нині вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу. В ході слідства ми встановлюватимемо канал постачання хлопцеві забороненої в обігу психотропної речовини. Процесуальне керівництво у справі здійснює Малиновська окружна прокуратура міста Одеси», – зазначила заступниця начальника слідчого підрозділу відділення поліції № 3 Одеського районного управління поліції № 1 Анастасія Черненко.

Одеське районне управління поліції № 1

Tweet
Источник материала
loader
loader