Ставки на кіберспорт – вигідний інструмент під час перегляду матчів
Ставки на кіберспорт – вигідний інструмент під час перегляду матчів

Ставки на кіберспорт – вигідний інструмент під час перегляду матчів

Ставки на кіберспорт – вигідний інструмент під час перегляду матчів

Деякі види кіберспорту вже давно випереджають окремі дисципліни класичного спорту. Зрозуміло, що з футболом і баскетболом складно змагатися, але кіберспортивний розділ ставок безлічі букмекерських компаній поступово набирає популярності. Все пов'язано з динамікою, гарною картинкою та емоціями, які переживають гравці під час чергових матчів.

Кіберспорт особливо цінується тим, що все залежить безпосередньо від гравця, а не від випадковостей чи будь-яких машинних алгоритмів. Тим більше в Казино GGBET є можливість робити ставки не лише перед матчем, а й у режимі LIVE, що забезпечить ще більший інтерес. Під час матчу багато чого може змінитися, а отримання непоганого коефіцієнта є досить ймовірним.

Варіації ставок

Розпис нерідко становить 200-300 варіацій, але найбільшою популярністю користуються такі варіанти:

  1. Результат. Найпростіший формат ставки, коли потрібно вгадати, хто переможе в матчі, але в деяких випадках можна ставити на нічийний результат. Іноді є можливість робити ставку на перемогу чи програш лише у певних розіграшах чи раундах;
  2. Тотал. Загальна кількість вбивств, голів, перемог на картах та багато інших показників. Користувач заздалегідь вибирає формат, після чого робить ставку на показник вищим або меншим;
  3. Фора. Ставка, що означає те, що одна з команд програє або виграє з певною різницею. Крім перемоги можна ставити на голи, раунди, вбивства ворогів та багато іншого;
  4. Статистика. Безліч статистичної інформації, доступної для ставок.

Це лише невелика кількість варіацій. До того ж є можливість робити прості ставки або експрес. У другому випадку коефіцієнти множаться, але для виграшу всі події повинні спрацювати, як і було передбачено.

Кіберспорт та його особливості у ставках

Одна з ключових особливостей можливості отримати високі коефіцієнти. Іноді букмекери неправильно оцінюють шанси тієї чи іншої команди та не враховують величезну кількість факторів. Склади команд часто змінюються, також впливає психологія, мотивація та відносини всередині команди. Тому очевидний фаворит може програти матч, а якщо поставити на аутсайдера, то ставка зіграє.

Як і у випадку з традиційним спортом, у кіберспорті є величезна кількість аналітики, статистики та актуальної інформації. Деякі види турнірів не є дуже актуальними серед команд, але через спонсора вони змушені виступати. Тому висока ймовірність того, що вони програють у перших матчах, і в майбутньому зосереджуватимуться на серйозніших проектах.

Источник материала
loader